To je to što me zanima!

Motociklist jurio magistralom: Sletio u 15 m duboku provaliju

Motociklist M. Č. (36) koji je stradao prije dva dana kod sela Modriča sve je to snimio i objavio na Youtube kanalu. Izgubio je kontrolu nad motorom te sletio u provaliju
Vidi originalni članak

Kod Modriča (Jasenice) u subotu u 13.27 sati nakon izlijetanja motocikla s kolnika, motociklist je pao u 15 metara duboku provaliju.

Do stradalog motociklista prva se spustila policajka P. M. iz policijske postaje Obrova. Držala ga je pri svijesti više od sat vremena dok nije došla HGSS služba, a zatim im je pomogla da unesrećenog prenesu uz liticu do vozila Hitne, napisao je čitatelj Zadarskog.hr.

Motociklist je objavio snimku na kojoj se vidi kako se kreće velikom brzinom jadranskom magistralom u pravcu Starigrada, te nakon pretjecanja osobnog automobila u oštrom desnom zavoju proklizava i pada, a potom i leti u provaliju. 

Snimka je naknadno uklonjena.

Kako Hitna medicinska pomoć nije mogla pristupiti unesrećenom zatražena je asistencija HGSS-a. Na lokaciju je ubrzo stiglo 12 spasilaca iz raznih HGSS-ovih stanica koji su se zatekli u Starigradu na ispitu za spasioci te su izvukli unesrećenog i predali ga Hitnoj.

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • kormilar 25.10.2016.

    Pogledao sam video koji je poslije odstranjen i na kojem je jasno vidljivo da vozač motocikla na momente vozi brzinom od blizu 200 km/h i ponaša se kao da na cesti nema nikoga, dakle kao da je na nekakvim moto trkama. Pretpostavljam da je to i bila svrha snimanja Go-Pro kamerom pričvršćenom na zaštitnu kacigu. Da je neki "mladac" u pitanju nebih se toliko začudio, ali vidimo da ni stariji (36 g.) nisu cijepljeni od velike brzine. O tome koliko je puta prilikom spomenute vožnje stradali prešao punu liniju nećemo niti govoriti! Još se jednom potvrdilo staro pravilo po kojem se motociklisti dijele na one koji su pali s motora i na one koji još nisu pali! Pametnom dovoljno!

  • svak zaseΡase 24.10.2016.

    Naravno, divljak je prebrzo vozio motocikl i ugrožavao ostale u prometu, kao što to rade svi motoristi.

  • Marinistina28 24.10.2016.

    Zašto stavljate zapise koji se nedaju gledati ??? Kad nesto stavite ne micite to bzvz

Komentiraj...
Vidi sve komentare