To je to što me zanima!

Motociklisti prosvjedovali: Na Lučkom su plaćali lipama...

Motociklisti su, kažu nezadovoljni svojim položajem u prometu i nekim potezima vladajućih. Tvrde da im motocikli nisu luksuz nego većini jedino prijevozno sredstvo
Vidi originalni članak

Oko 30 motociklista su u nedjelju na naplatnim kućicama u Lučkom cestarinu plaćali u lipama. Riječ je o prosvjedu koji je počeo u 18 sati, a trajao je oko sat vremena. Otvorili su dva traka samo za njih tako da se nije stvorila gužva. Motociklisti su, kažu nezadovoljni svojim položajem u prometu i nekim potezima vladajućih. Tvrde da im motocikli nisu luksuz nego većini jedino prijevozno sredstvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Želimo ukazati na razliku oporezivanja motocikla i auta, nesigurnosti u prometu kao što su manjci zaštitnih ograda u cijeloj zemlji. Automobili se oporezuju do deset godina starosti dok za motocikle ne postoji granica - rekao je organizator prosvjeda Mladen Stjepan Vitković zvani Petko.

RTL javlja da bi se motociklisti idući tjedan trebali sastati s ministrom prometa Olegom Butkovićem. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • bubasinter 31.07.2017.

    Nema dana da ja sa motorom nevozim 250/km po gradu i to vise puta i nezanima me nista!!!!

  • Herzog(315178) 31.07.2017.

    Teror i ucjene manjine nad većinom !

  • eclipse 2016 31.07.2017.

    Naravno da su nezadovoljni svojim položajem u prometu, siroti...kad stisnu dvjesto po Slavonskoj, ili recimo, onaj od neki dan koji ubije sebe i još dvoje kod nepropisnog preticanja...Ma, šta se tu ima netko motat' po cesti i ugrožavat' ih???

Komentiraj...
Vidi sve komentare