To je to što me zanima!

Motorist naletio na majku i dijete, curica (9) kritično

Liječnici se i dalje bore za život devetogodišnje K. H. koja je zadobila teške ozljede. Nesreća se odvijala pred očima njene 12-godišnje sestre
Vidi originalni članak

Čuo sam udarac i izletio na ulicu. Vidio sam motor, razbacane dijelove bicikla i dijete i majku kako leže nasred ceste, rekao je jedan od svjedoka stravične prometne nesreću u Ivanić-Gradu u petak navečer. Dječje tenisice ležale su razasute desetak metara duž ulice Alojza Bulinca. Oko 19.15 sati motociklist na Yamahi N. P. (20) koji je dolazio iz smjera Kloštar Ivanića motorom je naletio na bicikl na kojem su se nalazile K. H. (40) i njena 9-godišnja kći K. H.. Liječnici Hitne pomoći djevojčicu su bez svijesti prebacili u zagrebačku dječju bolnicu u Klaićevoj ulici i još je kritično, dok je majka zadobila lakše tjelesne ozljede. djevojčici su utvrđene teške i višestruke ozljede. Liječnici su je lijekovima uveli u stanje kome zbog bržeg oporavka ozljeda glave. Trenutačno je stabilno i morat će na operaciju noge. Vozač motora Nikola P. također ima teške ozljede glave. Pri svijesti je i izvan životne opasnosti. Njena starija sestra P. H. (12) u trenutku nesreće na drugom biciklu vozila se iza njih. Iako je prošla bez ozljeda, u velikom je šoku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bilanovic media 07.10.2007.

    hmmm, da polizija nista neradi... veliki idioti onsu... Snade krast Pare a nista nerade! Njega ja snadem, a oprilike nisamga vidijo 3 - 4 Godina, dok sam poceo radit (sivim u svicarskoj)... Nikola sam si kriv, nisi moro brso vositi i bres kacige !!! To je Hrvatski Sakon! Hrvatska mose Popust sa EU! Sreca dasam ja sad Svicarac i ne vise Hrvat!

  • diki 06.10.2007.

    Da policija postupa po dojava kao na zapadu, Odmah, trenutno iz bez odgode, nebi bilo ovakvih nesreća.Nešto treba mijenjati u državi ovoj!

  • Hacker-ri 06.10.2007.

    Ma vjestak sudski za promet i nesrece ce potvrdit da su se majka i njena kcer na bicikli kretali oko 90 km/h bez kacige, a ovaj na motoru je iso negdje oko 20 km/h... Samo cekam tako!!! Pa sudac kaze \"guranje prsta u anus je isto kao rukovanje\", \"ubio je covjeka ali samo on se moze brinut za kcerku\", \"da nije bilo onog stupa cura nebi preminula\",, sta ocekivat onda? ali ovo nije niciji sincic pa mozda cak i dobije 2 godine uvjetne umjesto samo 6 mjeseci !

Komentiraj...
Vidi sve komentare