To je to što me zanima!

Može li Kerumova stranka nešto ponuditi Hrvatskoj?

Može li "Obama iz Ogorja" uz pomoć "Livingstonea iz Pogane Vlake" ponuditi naciji novu uspješnu stranku koja će parirati najjačima na sceni?
Vidi originalni članak

Žejko Kerum danas osniva Građansku stranku. Njegove su ambicije očito nadrasle splitske okvire. Kerum je i dalje najpopularniji splitski političar, kao nova poluga njegove stranačke moći na nacionalnoj razini spominje se mogućnost da mu se pridruži i Milan Bandić. Pojedinici bez moćne stranke u zaleđu, kao i stranački disidenti, u Hrvatskoj nemaju šansi pa je ideja o osnivanju stranke sama po sebi nezaobilazna. Samo, što ta stranka može ponuditi zemlji? Ni Kerum ni Bandić nemaju nekakav izražen građanski profil. Velik dio novinske elite o njima posprdno govori kao o "Obami iz Muća" i "Livingstoneu iz Pogane Vlake". Satiričari su stvorili i ruralno dvoglavo čudovište zvano "Bandum-Kerić". No iako je ono donedavno bilo samo utopija, već sutra moglo bi postati stvarnost. Stranka Bandića i Keruma raspolovila bi SDP - zagrebačku podružnicu stranke sigurno - ali bi oduzela i lavovski dio biračkog tijela HDZ-u. Kolike su njezine stvarne šanse?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • AMRadman 26.09.2009.

    qurac od ovce...

  • miroljubiv 25.09.2009.

    Zabadava nam sve stranke u Hrvatskoj,jer nijedna JEDINA od njih tristotinjak ne radi za boljitak malih ljudi,već za svoju blagajnu.o nejedinstvu šteta je trošiti i riječi.nama ne trebaju nove stranke,već pristojan život van svih iluminatskih asocijacija koje će od nas napraviti potrošnu robu i roblje na rasprodaju.o okultno-sotonskom porijeklu EU nitko odavde nije ni otvorio usta.

  • nitokris 25.09.2009.

    pa i po najlon vrećicama u njegovim trgovinama se vidi da nije cicija. Najkvalitetnije su !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare