To je to što me zanima!

Može li šefica DORH-a preživjeti lov na ministre? Već se naveliko priča tko će biti nasljednik...

Svi koji poznaju Andreja Plenkovića znaju da je osvetoljubiv i da ne prašta. Ali - kako maknuti državnu odvjetnicu koja je još do jučer bila njegov projektil na daljinsko navođenje?
Vidi originalni članak

Zlata Hrvoj Šipek opako se zamjerila Andreju Plenkoviću. Zato mora platiti. To je misao koja se od one subote kad je uhićen Darko Horvat – za što su, kako se čini, par dana prije znali svi osim premijera - navodno kompulzivno mota po premijerovoj glavi. Svi koji poznaju Andreja Plenkovića znaju da je osvetoljubiv i da ne prašta. Ali - kako maknuti državnu odvjetnicu koja je još do jučer kotirala kao njegov projektil na daljinsko navođenje, a preostaju joj još dvije godine mandata? I uhićuje žive ministre, a ne političke kadavere iz mirogojske Aleje velikana?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Vicika 22.03.2022.

    Pomalo dolazimo do pitanja da koja je to računica da sa plaće u Bruxellesu od 25.000€ odeš doma u RH na plaću od 25.ooo kn. Hm, "domoljublje" ?? Teško

  • 20.03.2022.

    Kažu kako on ne oprašta nikome pa isto tako i njemu i hdzeu ne treba oprostiti niti zaboraviti sve ovo što rade, nikada i ništa.

  • Luna777 20.03.2022.

    Sve su to Plenkovićevi ljudi. I ministri i DORH i USKOK bili su samo njegov odabir. Plenković je sve znao i dozvoljavao, uz njegov blagoslov varalo se i kralo, korupcija i kriminal je cvjetala (Borgovci). No eto, došlo je vrijeme za naplatu. Kupuje on još žetončića, jer očito mu slijedi rekonstrukcija korumpirane Vlade, odnosno ministara. Da nije rata, već bi to bilo riješeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare