To je to što me zanima!

Može se: 'Smanjili smo prirez, a uprihodili 250.000 kn više!'

Grad Bjelovar u prvih je 17 dana ove godine uprihodovao 250.000 kuna više nego u istom razdoblju prošle godine, pohvalio se na Facebooku bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak
Vidi originalni članak

Zanimljivo... Prvih 17 dana dana 2020. godine Grad Bjelovar uprihodio je 250 000 kuna više od prvih 17 dana 2019.godine, iako smo tada imali 6% veći prirez. Pratiti ćemo što će se događati i ako će se trend nastaviti uskoro ćemo dodatno skinuti prirez u Bjelovaru, objavio je na svojem Facebook profilu Dario Hrebak. 

- Ovo je dokaz da prihodi ne moraju biti veći samo dodatnim oporezivanjem već i pojačanom gospodarskom aktivnošću koja nastaje ukidanjem poreza i stvaranjem uvjeta da se gospodarstvo može slobodno razvijati bez utjecaja politike, zaključio je bjelovarski gradonačelnik uz usporednu tablicu. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Smoke_on_the_Water 18.01.2020.

    Bilo bi pošteno kazati zbog čega su povećani gradski prihodi jer to sigurno nije zato što je prirez smanjen. U jednoj rečenici toliko manipulacije. SSZ *stoka sitnog zuba* voli takve balege, od toga "žive". Logično je zaključiti da SSZ na temelju ove izjave misli da će ukidanje svih poreza još više povećati gradske prihode a može se tako i na nacionalnoj razini, jel'?

  • jožek2 18.01.2020.

    Jeli taj Hrebag onaj gradonačelnik Bjelovara koji je prije nekoliko godina prvi u hrvatskoj uveo pravilo za korisnike socijale da su dužni mjesečno odraditi u gradu za javne radove nekoliko dana , a tko se ne odazove gubi pravo na socijalu, i tada su sva glasila u hrvatskoj o tome pisala i svi gradovi su to hvalili i rekli da uvode taj sistem svaki u svom gradu, ali do danas je sve ostalo samo na papiru., a ne znam dali to pravilo još vrijedi za Bjelovar?

  • jožek2 18.01.2020.

    Taj gradonačelnik sigurno 1000% nije član hdz-a lopovske stranke? jer oni bi ga kaznili za takav podvig.

Komentiraj...
Vidi sve komentare