To je to što me zanima!

Možete li plaćati kredite, kartice i druge obveze?

Prošle i pretprošle godine probleme s otplatom imalo je 18 posto kućanstava. No, taj broj ove godine raste jer je nezaposlenih više od 309.000
Vidi originalni članak

Takozvani "crni scenarij" Hrvatske narodne banke opisuje situaciju dogledne budućnosti, u kojoj 32 posto obitelji ne može plaćati kredite. Spomenuti postotak realan je pod tri uvjeta: ako dođe do pada zaposlenosti,  te rasta tečaja i kamata.
Prošle i pretprošle godine probleme s otplatom imalo je 18 posto kućanstava. No, taj broj ove godine sigurno raste jer je nezaposlenih više od 309 tisuća. Svakoga dana na burzu se javlja novi kontingent, a svi privredni parametri padaju.
U koju vi kategoriju spadate? Imate li kredit? Možete li ga platiti? A kartice? Jeste li u minusu? Vidite li svjetlo na kraju tunela, ili je to možda samo vlak koji će vas zgaziti...?

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Kengur 09.03.2010.

    Ja ulaganja lordaprotectora, hahahahahaha uzo kredit za kompjutor i hvali se kako on zna upravljati svojim troškovima. Bikane, ovdje je riječ o stambenim kreditima i kamatama banaka koje ljude s djecom tjeraju na ulicu!

  • ivicazasve 09.03.2010.

    ja nemogu placati kredite jer sam ostao bez posla a imam 3 male djece i zena je opet trudna,a sad me banka hoce istjerati na ulicu iz kuce koja je pod hipotekom,ako ima dobrih ljudi koji jos mogu pomoci molio bi da mi nesto uplate na tekuci racun u privrednoj banci da ne ostanem na ulici sa djecom,unaprijed puno hvala,broj racuna je 2340009-3209135387

  • katapult 09.03.2010.

    naravno da ne mogu, naravno da mi država neda posao, naravno da moj život polako špropada a tek mi je 26

Komentiraj...
Vidi sve komentare