To je to što me zanima!

Mrak Taritaš: Izbori će očito biti u studenom, sigurno ne 1.

Imamo redovitu sjednicu Hrvatskog sabora, pretpostavka je da će negdje kroz dva-tri tjedna Sabor prestati raditi i onda se sve zna, izbori su za 30 do 60 dana, kaže
Vidi originalni članak

Ministrica graditeljstva i prostornoga uređenja Anka Mrak Taritaš izjavila je u četvrtak da će se parlamentarni izbori očito održati u studenom.

- Mislim da  ova Vlada treba odraditi svoj mandat do kraja, i ondu idu izbori, da Hrvatska i dalje ide naprijed. Imamo redovitu sjednicu Hrvatskog sabora, pretpostavka je da će negdje kroz dva-tri tjedna Sabor prestati raditi i onda se sve zna - izbori u roku 30 do 60 dana. Znamo i koliko nedjelja imamo, sigurno 1. studenog neće biti izbori, a druge nedjelje dolaze u kombinaciju - rekla je Mrak Taritaš.

O kandidaturi Vesne Pusić: Izuzetno dobro za nju, ali i za Hrvatsku

Na pitanje da komentira kandidaturu Vesne Pusić za glavnu tajnicu UN-a, Mrak Taritaš je rekla:

- Mislim da je to izuzetno dobro, ne samo za gospođu Pusić, nego i za Hrvatsku, koja dobiva priliku da se vidi i na karti svijeta - izjavila je Taritaš u četvrtak nakon sjednice Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • vox populi 04.09.2015.

    Pitanje za predatorovu kčer a kako ono napreduje legalizacije uzeli ste lovu i što sad.

  • de_niro 04.09.2015.

    Kukurikavcima će u tom 11. mjesecu pasti mrak na oči kad vide izborne rezultate...

  • Mercedes s klasa 04.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare