To je to što me zanima!

Mrak Taritaš kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba

Vesna Pusić je rekla kako smatra da za Grad Zagreb imaju odličnu kandidatkinju i nekoga tko može držati red, zna posao i polaže račune za svoja obećanja"
Vidi originalni članak

Predsjednica HNS-a Vesna Pusić potvrdila je u subotu kako će ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš biti kandidatkinja HNS-a za gradonačelnicu Zagreba.

- Ne samo da bi ona mogla dobro obavljati, već se ona i dokazala s obzirom da iza sebe ima dugu karijeru u Gradu, ali i aktualnom Ministarstvu koje vodi. Smatram da za Grad Zagreb imamo odličnu kandidatkinju i nekoga tko može držati red, zna posao i polaže račune za svoja obećanja", kazala je Pusić u Đurđevcu.


Idi na 24sata

Komentari 232

  • KazimirŠpanić 10.06.2015.

    Morat ču se izgleda obratiti onom kojemu se ne želim,a to je ZNA SE.

  • KazimirŠpanić 12.04.2015.

    G.Taritaš bi htjela biti gradonačelnica ,a kao ministrica graditeljstva nema snage da unatoč pismenom upozorenju Gradskom uredu ,pročelniku Biliću prisili Gradski ured da mi omoguči pristup informacijama koje tražim još od 26.01.2015.Bilo bi smiješno ,da nije žalosno.

  • KazimirŠpanić 23.03.2015.

    Dotičnu kandidatkinju več dva mjeseca upozoravam na nezakonitu legalizaciju po ZAKONU O POSTUPANJU SA NEZAKONITO IZGRAĐENIM ZGRADAMA u predmetu stana i poslovnog prostora u Dugavama u Zgb ,no dotična mudro šuti i štiti nezakonitosti u legalizaciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare