To je to što me zanima!

Mrak Taritaš: Posavec je mlad, pravo im je da misle drugačije

Pravo je mladih da misle malo drugačije, mi dopuštamo da svatko ima svoj stav, komentar je ministrice Anke Mrak Taritaš (HNS) na izjave kolege Matije Posavca
Vidi originalni članak

Kukuriku koalicija i ova Vlada je apsolutno stabilna, a međimurski župan je mladi čovjek. Pravo je mladih da misle malo drugačije, mi dopuštamo da svatko ima svoj stav, komentar je ministrice Anke Mrak Taritaš (HNS) na izjave njezinog kolege Matije Posavca

Mladi župan je u intervjuu za Globus rekao da HNS treba napustiti koaliciju i da se ne smije utapati u velikim koalicijama. 

- Trebamo iskoristiti sve svoje mogućnosti, vlastiti program i tempo, i ne zadovoljavati se mrvicama. No to je moj osobni stav, nije stav stranke - izjavio je Posavec.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jozabroz 19.03.2015.

    a ti "zaboravila" vratit lovu iz proracuna,,)))))))) pa ak te sad u zatvor ne stave, onda ce bit jasno sve,,

  • jozabroz 19.03.2015.

    a cemu vi to skrivate?? pa zna se da izlazite iz koalicije vec skoro mjesec dana,,tocnije,, otkad je drugarica mrak objavila kandidaturu za gradonacelnicko mjesto u cemu joj je vesna dala velikuuu potporu,,pa zasto jer milanovic postao blazi.. pristojniji, itd?? jasno mu je da se dokazalo da je pusic vodila vladu,, a sad bez nje vlada se raspada..uostalom, josipovica poslusajte,,i on ko "prorok" to zna..)))

  • svejedobro 19.03.2015.

    Mrak, ćemo vidjeti kak budeš prošla na zagrebačkim izborima za gradonačelnika, mogu se kladiti da neće biti dobro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare