To je to što me zanima!

Mraović vrijeđao policajce pa noć proveo u zatvoru

Kako neslužbeno doznajemo, Joso Mraović je u svom hotelu "Ante" u Gospiću vrijeđao goste. Nakon što je došla policija, počeo je vrijeđati i njih
Vidi originalni članak

Poznatog gospićkog poduzetnika Josu Mraovića (60), poznatog po slučaju s američkom košarkašicom koja ga je optužila za pokušaj silovanja, u ponedjeljak je u poslijepodnevnim satima privela policija zbog narušavanja javnog reda i mira. Kako neslužbeno doznajemo, Mraović je u svom hotelu "Ante" u Gospiću vrijeđao goste. Nakon što je došla policija, počeo je vrijeđati i njih. Policajci su ga priveli. Nakon prospavane noći u policiji Mraovića su pustili u utorak ujutro. Protiv njega su podnijeli prekršajnu prijavu. Josu Mraovića nepravomoćno su u veljači osudili na tri godine zatvora zbog silovanja američke košarkašice Illishe Jarrett. On se žalio na presudu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_806 15.04.2008.

    Ma nije Joso loš samo ga ne razumiju!Lokalni šerif

  • gremljin 15.04.2008.

    A koga vraga se čeka da ga se ne zatvori? Koliko mi je poznato on je osuđen za silovanje i to je kazneno dijelo za koje je pritvor obavezan bez obzira na nepravomoćnost presude!!! Zar će te zatvarat ljude koji kopaju po kontejnerima da prežive, a takvog gada držat vani? I da, ta smrad očito i dalje maltretira ljude pa se pitam tko će snositi odgovornost kad nekog ozlijedi, ne dao Bog, ali ovo je sad više tragićno! Sramota šta radi politikanstvo i nepotizam. FUJ!

  • speedysmidi 15.04.2008.

    blabla

Komentiraj...
Vidi sve komentare