To je to što me zanima!

Mravak: Postupao sam po uputama dobivenim s vrha

S Ivanom Mrljakom, bivšim šefom HEP-ove Opskrbe, Ivana Mravka terete za prodaju jeftinije struje čime je HEP oštećen za 6,3 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Bivšeg šefa Uprave HEP-a Ivana Mravka ispitali su jučer u USKOK-u. Njega i Ivana Mrljaka, šefa HEP-ove Opskrbe, terete da su se udružili s dva dioničarka društva i isporučivali im jeftiniju struju. HEP su tako oštetili za 6,3 milijuna kuna. Njegov odvjetnik Branko Šerić kaže da se Mravak nije branio šutnjom, nego istinom. Međutim, tijekom trosatnog ispitivanja Mravak je, govoreći o poslovanju i onome što mu se stavlja na teret, kazao kako je postupao po uputama koje su mu dolazile s vrha, piše Večernji list. Također, neslužbeno su doznali da su se dvojica bivših direktora udružila s tvrtkama iz Dioki grupe, u većinskom vlasništvu riječkog poduzetnika Roberta Ježića. On je potvrdio da su ljudi iz Diokija bili na razgovoru s policijom. Mrljaka je USKOK pustio da se brani sa slobode.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_40008 19.08.2010.

    Pa što onda da su mu iz vrha davali uputstva? Što nije rekao : \"E tako ne može, treba raditi onako kako ja mislim da treba\". Ali gospodinu se jednako omililo kao i njegovim naredbodavcima. Radi toga mu treba dupla kazna jer je neodgovoran, jer nije za taj posao, jer je lopina. I neka napokon netko od tih odgovara s svojom imovinom za sve svoje krive odluke.

  • tajnamoja 19.08.2010.

    Reci polako. slovkaj ako treba- s..a...n...a...d...-i tako dalje...nije teško, probaj!

  • konjina 19.08.2010.

    s vrha sljemena,širokog,kur..

Komentiraj...
Vidi sve komentare