To je to što me zanima!

Mršavi Sanader: Na slikama se vidi da je izgubio barem 10 kg

Nakon Sanaderovih 48 pritvoreničkih dana u austrijskom pritvoru, objavljujemo nove ekskluzivne fotografije na kojima se vidi drastična promjena njegova fizičkog izgleda
Vidi originalni članak

Ivo Sanader u pritvor zatvora u Salzburgu ušetao je 10. prosinca. Dok je ulazio u zgradu suda, još je imao svoj uzvišeni bahati gard, koji je njegovao otkako je postao šef HDZ-a i hrvatski premijer. Tjedan dana poslije 24sata ekskluzivno su objavila prve fotografije Ive Sanadera iz pritvoreničke ćelije. Na njima je premijer u trapericama i plavoj košulji i izgleda pomalo zbunjeno u ambijentu koji za njega dotad nije bio uobičajen.

Nakon Sanaderovih 48 pritvoreničkih dana, objavljujemo nove ekskluzivne fotografije na kojima se vidi drastična promjena njegova fizičkog izgleda. Bivši premijer, koji je nekad težio i do 110 kilograma, sada je vidno smršavio. Djeluje znatno starije. Na fotografijama se vidi kako mu je nekad ponosno lice danas pomalo natečeno, kosa mu se prorijedila, i hoda pogrbljeno. Odjeven je u tamnoplavi džemper i vjerojatno mu je jako hladno u trošnoj ćeliji.

Međutim, Sanader, čini se, ni iza rešetaka ne prepušta ništa slučaju. Soba mu je prepuna dokumenata i papira, a vjerojatno je riječ o materijalima za rasprave i iskaze koje daje tamošnjim istražiteljima. Ni na jednoj snimci ne vidi se cimer Friedrich Lorenz, odvjetnik osuđen za pronevjere.

U pritvoru ga je posjećivala supruga Mirjana. u intervjuu je rekla da se Sanader osjeća dobro i cijelu situaciju podnosi bolje od nje.

Obranu sprema noć i dan...

Na drugom katu salzburškog pritvora, u sobi 79, koju dijeli s austrijskim odvjetnikom Friedrichom Lorenzom, Ivo Sanader provodi zatvorske dane. Na život iza rešetaka se, kazao je austrijskim novinama, prilagodio u skladu s okolnostima, a našao je i unutarnji mir. Obranu je, kako je poručio još prije mjesec dana, počeo pripremati odmah nakon uhićenja. Na fotografijama se vidi kako bivši hrvatski premijer, sjedeći na krevetu, prebire po dokumentima, koji bi mu, nada se, mogli pomoći da se ‘"opere" od silnih optužbi. 

Na tjemenu je sve ćelaviji

Sanader je već prije počeo ćelaviti, ali na snimkama se vidi kako je boravak u zatvoru to ubrzao, pogotovo na tjemenu i zaliscima.

Pogrbljen je dok hoda

Sanader se uvijek trudio stavom i uspravinim hodom odavati dojam odlučna čovjeka. Po ćeliji hoda pogrbljen kao da ima problema s leđima.

Obrazi su mu natečeni

Sanaderovo lice izgleda natečeno, kao da ima problema sa spavanjem. Supruga je u intervjuu rekla da se osjeća dobro.

Topla odjeća je nužna u ćeliji

Sanader nosi tamnoplavu vestu, koja mu je očito potrebna u uskoj i prohladnoj ćeliji s oronulim zidovima i starim prozorima.

Smršavio zbog prehrane?

Izgubio je desetak kilograma otkako je postao salzburški pritvorenik. prije je težio do 110 kilograma, a sada vjerojatno ima manje od 100.

Snimku Sanadera u ćeliji pogledajte na 24sata TV-u

Idi na 24sata

Komentari 256

  • ujo66 28.02.2011.

    sanaderu drzi se nemogu ti nista dokazati pa ce te pokusati izruciti hrvatskoj da ti namontiraju politicki proces u kojem ces morati biti osudjen ali nadamo se da ce se prije tvoje presude ukinuti europska unija pa mozda na kraju i neces biti osudjen kriv si jer si zelio neovisnu hrvatsku, jer si peljeski most po svaku cijenu zelija zavrsiti, jer nisi zelija da stranci zavrsavaju auto cestu do krajnjeg juga hrvatske vec si vlastitim snagama udarnicki nastavio velikom brzinom izgradjivati hrvatsku, slovencima nisi htio predati piranski zaljev nisi skidao gace pred europom a oni to ne vole kao sta amerikanci nevole ni gadafija jer ga nemogu iskoristavati i korumpirati. austrijancima si trn u oku jer si uspio korumpirati njihove bankare koji nisu iscrpili hrvatsku kako su planirali vec smo od njih dobivali kredite sa kojima smo gradili drzavu, po cvrstoj desnici koju si imao malo si podsjecao na franju tudjmana a to ti europa nikada nece oprostiti. jer MMF bi ti davao pare ali za uzvrat je trebao exploatirati nase resurse i zarobiti ovaj narod koji se nikada poslje nebi uzdigao i ti to nisi htio dozvoliti. ali si samo jednu gresku napravija nisi se smio povuci iz politike jer je to neprijatelj jedva docekao i kumrovecku ucenicu odmah korumpiraom i da znas ivo ti u ovoj prici nisi juda ti si isus koji je razapet na krizu a juda je sada predsjednik vlade

  • glumac12 24.02.2011.

    zabite si te slike

  • vilavelebita_2 20.02.2011.

    Ja bih htjela smršaviti, al ne ide!!! Zavidim mu, iskreno, voljela bih skinuti 10-ak kg, no ženi u godinama to ne ide. Voljela bih biti malo u zatvoru , besplatna hrana, piće, teretana i taj đir. Ne bih se zamarala time kada će mi doći isključiti vodu, struju, ne bih primala kojekakve tužbe i rješenja o ovrsi hipotekarne kuće, itd, itd, ništa više ni manje što danas muči sve male, poštene ljude!!!! Ali, da nas nije pokrao ovaj što zdravo mršavi, ne bih se ni ja mučila, u srednjoj dobi, s viškom kilograma. Sigurno bih se zdravije hranila, mogla bih priuštiti svojoj obitelji voće, povrće, ribu, lešade, itd, itd!!! Baš mi je žao što ovaj lopov mršavi, srce mi se kida! I uostalom, prekinite objavljivati ovakva sr....... o ovom lopovu, koga više zanima to g.......!!!???? Samo mi tlak raste kad se sjetim kako me (nas) tolike godine vukao za nos, cerekao nam se u facu a ruke mu bile u našim takujinima! Ne zanima nas više ova spodoba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare