Obavijesti

News

Komentari 256

Mršavi Sanader: Na slikama se vidi da je izgubio barem 10 kg

Mršavi Sanader: Na slikama se vidi da je izgubio barem 10 kg
6

Nakon Sanaderovih 48 pritvoreničkih dana u austrijskom pritvoru, objavljujemo nove ekskluzivne fotografije na kojima se vidi drastična promjena njegova fizičkog izgleda

VIDEO

Ivo Sanader u pritvor zatvora u Salzburgu ušetao je 10. prosinca. Dok je ulazio u zgradu suda, još je imao svoj uzvišeni bahati gard, koji je njegovao otkako je postao šef HDZ-a i hrvatski premijer. Tjedan dana poslije 24sata ekskluzivno su objavila prve fotografije Ive Sanadera iz pritvoreničke ćelije. Na njima je premijer u trapericama i plavoj košulji i izgleda pomalo zbunjeno u ambijentu koji za njega dotad nije bio uobičajen.

Nakon Sanaderovih 48 pritvoreničkih dana, objavljujemo nove ekskluzivne fotografije na kojima se vidi drastična promjena njegova fizičkog izgleda. Bivši premijer, koji je nekad težio i do 110 kilograma, sada je vidno smršavio. Djeluje znatno starije. Na fotografijama se vidi kako mu je nekad ponosno lice danas pomalo natečeno, kosa mu se prorijedila, i hoda pogrbljeno. Odjeven je u tamnoplavi džemper i vjerojatno mu je jako hladno u trošnoj ćeliji.

Međutim, Sanader, čini se, ni iza rešetaka ne prepušta ništa slučaju. Soba mu je prepuna dokumenata i papira, a vjerojatno je riječ o materijalima za rasprave i iskaze koje daje tamošnjim istražiteljima. Ni na jednoj snimci ne vidi se cimer Friedrich Lorenz, odvjetnik osuđen za pronevjere.

U pritvoru ga je posjećivala supruga Mirjana. u intervjuu je rekla da se Sanader osjeća dobro i cijelu situaciju podnosi bolje od nje.

Obranu sprema noć i dan...

Na drugom katu salzburškog pritvora, u sobi 79, koju dijeli s austrijskim odvjetnikom Friedrichom Lorenzom, Ivo Sanader provodi zatvorske dane. Na život iza rešetaka se, kazao je austrijskim novinama, prilagodio u skladu s okolnostima, a našao je i unutarnji mir. Obranu je, kako je poručio još prije mjesec dana, počeo pripremati odmah nakon uhićenja. Na fotografijama se vidi kako bivši hrvatski premijer, sjedeći na krevetu, prebire po dokumentima, koji bi mu, nada se, mogli pomoći da se ‘"opere" od silnih optužbi. 

Na tjemenu je sve ćelaviji

Sanader je već prije počeo ćelaviti, ali na snimkama se vidi kako je boravak u zatvoru to ubrzao, pogotovo na tjemenu i zaliscima.

Pogrbljen je dok hoda

Sanader se uvijek trudio stavom i uspravinim hodom odavati dojam odlučna čovjeka. Po ćeliji hoda pogrbljen kao da ima problema s leđima.

Obrazi su mu natečeni

Sanaderovo lice izgleda natečeno, kao da ima problema sa spavanjem. Supruga je u intervjuu rekla da se osjeća dobro.

Topla odjeća je nužna u ćeliji

Sanader nosi tamnoplavu vestu, koja mu je očito potrebna u uskoj i prohladnoj ćeliji s oronulim zidovima i starim prozorima.

Smršavio zbog prehrane?

Izgubio je desetak kilograma otkako je postao salzburški pritvorenik. prije je težio do 110 kilograma, a sada vjerojatno ima manje od 100.

Snimku Sanadera u ćeliji pogledajte na 24sata TV-u

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 256
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao