To je to što me zanima!

Mrsić se dobro oporavlja: Više nije na odjelu intenzivne njege

Podsjetimo, ministar Mrsić je u nedjelju hitno primljen u KBC Zagreb gdje je odmah operiran. Operaciju priraslica na tankom crijevu obavio je Mate Škegro
Vidi originalni članak

Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić napustio je Jedinicu za intenzivno liječenje i preseljen je na bolnički odjel Kliničkog bolničkog centra Zagreb. 

- Postoperativni oporavak prolazi uredno i ministar Mrsić se dobro oporavlja - priopćili su u srijedu iz Ministarstva.

Podsjetimo, Mrsić je u nedjelju hitno primljen u KBC Zagreb gdje je odmah operiran. Operaciju priraslica na tankom crijevu obavio je pročelnik Zavoda za hepatobilijarnu kirurgiju i transplantaciju abdominalnih organa Mate Škegro.      

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 23.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • HE-MAN 23.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • ZelenaHrvatska 22.04.2015.

    šteta bas sam mislio jedan manje smrad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare