To je to što me zanima!

Mrsić: Sustav je prenapregnut ali će za mirovine novca biti

Ministar je rekao kako Vlada smatra da mirovinski sustav treba ostati ovakav, ali da treba razmotriti koje njegove dijelove treba osnažiti, pa se uskoro očekuje rasprava
Vidi originalni članak

Mirovinski sustav je prenapregnut, ali će se, unatoč tome, ove godine mirovine uredno isplaćivati, a novca za financiranje mirovina ima dovoljno, rekao je u Osijeku ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić, javlja HRT

Na sastanku s osječkim gradonačelnikom Krešimirom Bubalom i članovima gradske uprave Mrsić je u srijedu izvijestio kako je već započela isplata mirovina preko pošte, u četvrtak će krenuti preko banaka pa će umirovljenici mirovine dobiti prije Uskrsa. 

Dodao je kako Vlada smatra da mirovinski sustav treba ostati ovakav, ali da treba razmotriti koje njegove dijelove treba osnažiti, pa se potkraj travnja očekuje organiziranje konferencije na koju će biti pozvani svi partneri zainteresirani za raspravu o budućnosti mirovinskoga sustava.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • polo60 04.04.2012.

    M,islim da su im mozgovi prenapregnuti od gluposti koje valjaju svaki dan,tj izmišljaju toplu vodu,mute vodu i prave maglu.

  • dejanr 04.04.2012.

    milion penzića,milion i malko više radnika to financira???a da nekažem od tih radnika koliko njih je na državnom proračunu(čitaj sisi), a ja od svoje silne plaće uplaćujem 700-800 kn doprinosa...ministre ne prodaji maglu..

  • Defiant 04.04.2012.

    Ponos Hrvatske, sada ministar mora osobno doc i pohvalit se da ce ljudi dobit ono sto su zaradili.Zaista cu sada izvjesit zastavu vani i u auto jos jednu da pokazem kako sam ponosan sto sam u ovoj zemlji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare