To je to što me zanima!

Mrtvozornik proglasio smrt, starac (78) oživio dan kasnije

Dexter Howard došao je po tijelo Waltera Williamsa. Provjerio mu je puls i proglasio smrt. Stavio ga je u plastičnu vreću i odvezao u mrtvačnicu. Tamo se desilo čudo
Vidi originalni članak

Walter Snowball Williams (78) iz Mississippija umro je u srijedu kasno navečer u svom domu. U četvrtak je oživio. 

Patronažna sestra nazvala je ured mrtvozornika i rekla da je Williams umro.

Mrtvozornik Dexter Howard iz okruga Holmes otišao je po tijelo. Provjerio mu je puls i proglasio ga mrtvim u 21 sat po lokalnom vremenu. Napravio je papirologiju, stavio tijelo u vreću i mrtvačkim kolima odvezao u mrtvačnicu. Tamo se počelo događati nešto nevjerojatno. Vreća se počela tresti. Williams je udarao nogom i zatim je počeo disati.

Howard je odmah zvao hitnu pomoć. Spojili su ga na aparate. Srce je, naravno, kucalo. Odveli su Williamsa u bolnicu, piše WJTV

- Bili su u šoku. Ja sam bio u šoku. Mislim da su svi bili šokirani - rekao je Howard koji nije liječnik već državni dužnosnik. Ipak, u 12 godina staža, nikada mu se ovako nešto nije dogodilo. Jedino logično objašnjenje bilo je da je Williamsov defibrilator, ugrađen u prsa, proradio i oživio ga. Ipak, vjeruje da je riječ o čudu.

U četvrtak oko 1.20 sati, članovi Williamsove obitelji primili su poziv.

- Mrtvozornik nas je nazvao i rekao da nešto nije u redu jer mu se noga počela mrdati - rekla je Williamsova kćer Martha Lewis. Obitelj se odmah vratila u bolnicu.

- U njega se vratio život. Prvo smo svi zašutjeli, a onda nas je pitao 'zašto smo svi zašutjeli?'. Zahvalili smo Bogu - dodala je. Umjesto posljednjeg ispraćaja, obitelj se sada raduje i slavi. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ivanchica59 03.03.2014.

    nisu naši stari zabadava izmislili čuvanje mrtvaca

  • Sthanga Železni 03.03.2014.

    Nije se desilo nikakvo čudo nego je mrtvozornik dobil posel preko kuma aj bok

  • zigazigiczigosan 03.03.2014.

    jucer sam videl kak pes ide s groblja i nosi v zubima komad friskog speka ,strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare