To je to što me zanima!

Mudrinić o Vladi: Ništa nije poduzeto i sad svi plaćamo

Predsjednik HT-a Ivica Mudrinić na konferenciji za novinare najavio je moguće povećanje cijena mobilnih usluga i oštro iskritizirao Vladu
Vidi originalni članak

Bojim se da će biti nužno povisiti cijene mobilnih usluga nakon uvođenja trošarina, ali tek kad Vlada objavi visinu novog nameta, možemo početi izrađivati simulacije - rekao je predsjednik Hrvatskog telekoma Ivica Mudrinić. Oštro se osvrnuo na nove poteze iz kabineta Jadranke Kosor i istaknuo kako se sve to moglo izbjeći.
- Upozoravali smo na to što nam se sprema, ali ništa nije poduzeto, a sad svi to moramo plaćati. Kapetani ovog broda zabili su glavu u pijesak i doveli su nas na metar od smrtonosnih hridi - kazao je Mudrinić. Dodao je kako je naš brod pred potonućem te ne dvoji da će se uvođenje trošarina odraziti na pad prihoda HT-a. Zaključio je kako se boji da će morati povisiti cijene za određeni postotak.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kamoomila 23.07.2009.

    doli vlada doli oporba

  • persida 23.07.2009.

    ma sta ti placas smece jedno lopovsko!!?.. tvoje tri place bi drzavu izvukle iz duga!!.. sad ces i ti povecavat cijene t-comovih usluga da slucajno ne dobijes manju placu od uobicajenih 150 000 kuna!!... ajme majiko, pa kad ce taj rat opet!!

  • mlatimudan 23.07.2009.

    Ajde lopino sad kad si ti i takvi ka ti zajebali državu prodajom firmi koje se uopće i nisu trebale prodavat i davat u privatna vlasništva lako ti je srat kvake i pravit se pametan.Ali zapamti da će proć i vaše vrime lopovluka i da će doć neka budala ka ja na vlast onda će te sve vratit i to s kamatama tj. ni unučad ti neće moć sve dugove ovoj državi platit.Opet ćemo sve nacionalizirat a ti i takvi će te napunit zatvore a vaša imovina bit će čija bi i tribala bit državna.Tvornice radnicima, zemlju seljacima,zatvore lopovima!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare