To je to što me zanima!

Mudrinić po četvrti put na čelu T-Hrvatskog telekoma

Mudrinića je u ponedjeljak na sjednici imenovao nadzorni odbor. Ovo mu je četvrti mandat. Prvi put je generalni direktor postao u listopadu 1998.
Vidi originalni članak

Ivica Mudrinić dobio je četvrti mandat predsjednika uprave Hrvatskog telekoma. Imenovali su ga u ponedjeljak na sjednici Nadzornog odbora. Novi mandat počinje mu 1. siječnja 2011. godine. Generalni direktor tvrtke postao je u listopadu 1998., a od početka 1999. postaje predsjednik uprave HT-a, koji je kasnije postao T-Hrvatski telekom. Prije preuzimanja Telekoma bio je predsjednik uprave Hrvatske radiotelevizije, javlja HRT.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • konjina 07.09.2010.

    ćovjek je zadužio dt za cijeli život

  • papaja 07.09.2010.

    Jel to bio uvjet kad ste poklonili THT švabama, da ti ostaneš doživotni predsjednik uprave? Švabe ti nisu ništa ni dali koliko si im poklonio zajedno sa ostalima koji su sudjelovali u privatizaciji \"čitaj pljački\" hrvatske države i naroda i svega što je taj narod stvarao u vidu telekoma. Svaski korisnik je plaćao priključak 2000DM što je nakraju jeftino otišlo švabama.

  • user_42565 07.09.2010.

    Bravo sve si postigo normalno da si opet na istoj funkciji,jer ti se nesmije niko suprostaviti.Nevidim razloga zašto nebi kad mu se može?????u ovoj banana državi........

Komentiraj...
Vidi sve komentare