To je to što me zanima!

Mudriniću došla inspekcija na Žut, srušit će mu građevine

Građevinska inspekcija će donijeti rješenje o uklanjanju građevina - temeljne ploče i trakastih temelja. Mudrinić će navodno sam odmah ukloniti stambene građevine
Vidi originalni članak

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja obavilo je inspekcijski nadzor na otoku Žutu, gdje su utvrdili da je Ivica Mudrinić na čest. zem. 585/2 k.o Kornati izgradio dvije stambene građevine - temeljnu ploču te trakaste temelje.

Građevinska inspekcija će donijeti rješenje o uklanjanju građevina, uz napomenu da je investitor za dvije stambene građevine podnio zahtjev za legalizaciju te će se prema Zakonu o legalizaciji inspekcijski postupak za dvije stambene građevine prekinuti do pravomoćnog završetka postupka legalizacije, stoji u priopćenju Ministarstva koje prenosi HRT.

Dodaje se kako je punomoćnik investitora na saslušanju u građevinskoj inspekciji izjavio je da će odmah ukloniti temeljne ploče i trakaste temelje.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 08.02.2013.

    A porijeklo imovine dotičnog gospodina? Jel vi znate za koliko stotina eura po kvadratu bi se neki Kurnatar odrekao djedovine? Otok Žut? hellloooooouuuu

  • vox populi 08.02.2013.

    E moj Mudriniću oćeš se ti kaćit s vlastelom.

  • Job 08.02.2013.

    Mudiniću, u javnosti će se znati da smo ti porušili ( dio ne baš vrijednih objekata ), ti si krupna riba, na drugim projektima imaš odriješene ruke, a mi ćemo se javnosti prezentirati na način da su svi pred zakonom isti!!!!!!! Vuci siti a ovce na broju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare