To je to što me zanima!

'Munje su obasjale Zagreb kao da je dan, ali ništa se ne čuje!'

U srijedu oko 23 sata stanovnici Zagreba i okolice mogli su uživati u veličanstvenoj predstavi na nebu. Takozvane 'tihe munje' obasjavale su nebo iznad grada
Vidi originalni članak

Nebo ludi iznad Zagreba. Munje su obasjale grad kao da je dan, no ništa se ne čuje, samo sijeva, rekao nam je jedan čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Tihe munje' iznad Zagreba 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je u srijedu tijekom dana u većini krajeva Hrvatske bilo poprilično vruće i sparno, večer je donijela pojačan razvoj oblaka uz mogućnost lokalnih pljuskova i grmljavine, posebice u Međimurju, Hrvatskom zagorju te u gorju. Upaljen je i meteoalarm za središnju Hrvatsku. 

No, ni četvrtak se u unutrašnjosti zemlje ne očekuje ništa stabilnije vrijeme, pa će tako biti pojačanog razvoja oblaka i poslijepodnevnih pljuskova s grmljavinom. Puhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar, a krajem dana će u središnjim i istočnim predjelima i okrenuti na sjeverni i sjeveroistočni, na udare će biti mjestimice jak. Najniža temperatura zraka na kopnu od 17 do 20, a na Jadranu, gdje će uglavnom biti suho i sparno, očekuje se između 20 i 24, a najviša dnevna od 29 do 34 °C.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • toorn 02.07.2020.

    Moglo bi bit da isprobavaju Tasline zrake SMRTI hoće nas pobiti bez zrna barut⚡

  • Palma Wonka 02.07.2020.

    Moraju nas i sa neba onemoguciti da se Hrvatska razvija... zeznu usijeve... e moji hrvati ... slavoniju je Haarp zeznuo !! A sad ga i u more stavljaju da testiraju, pa tako u jedino u Istri imamu rebraše u moru, nisu opasni za čovjeka ali ih bude milijarde... zele nas unistiti i slavoniju i obalu. A ma... uzdaj se u se i u svoje kljuse ! Umjesto da se barem mi građani držimo skupa, neee... raspravljamo sta bi to moglo biti. Ali jb*a placamo Nato da njihovi cuvaju haarp ustqnovu u nasoj drzavi. Iako ona nažalost nije naša ... živjeli svi

  • Palma Wonka 02.07.2020.

    HARP

Komentiraj...
Vidi sve komentare