To je to što me zanima!

MUP: Proteklog vikenda troje ljudi poginulo je u prometu

Od ukupno 3515 prometnih prekršaja, najviše je bilo prekoračenja brzine (892), a slijede nekorištenje sigurnosnog pojasa (415) i vožnja u alkoholiziranom stanju (408)
Vidi originalni članak

Proteklog vikenda na hrvatskim cestama poginule su tri osobe, a zaustavljeno je šest ponavljača najtežih prometnih prekršaja, izvijestili su u ponedjeljak iz Ravnateljstva policije.

POLICIJA UTVRĐUJE OKOLNOSTI Đakovo: Pronašli tijelo mladića (26), autom je sletio u jezero

Od ukupno 3515 prometnih prekršaja, najviše je bilo prekoračenja brzine (892), a slijede nekorištenje sigurnosnog pojasa (415) i vožnja u alkoholiziranom stanju (408). Prilikom nepropisnog korištenja mobitela uhvaćeno je 182 vozača.

Najveći broj vožnji pod utjecajem alkohola, njih po 107, počinili su vozači od 31 do 40 godina kojima je najčešće izmjerena koncentracija bila od pola do jednog promila.

BIZARNA POTJERA Djevojka (18) u Sl. Brodu ukrala teretno vozilo, policija ju lovila pa se zabila u njihov automobil

Najveća brzina od 174 kilometra na sat zabilježena je kod vozača na splitsko-dalmatinskom području, dok je na primorsko-goranskom području izmjerena najveća koncentracija alkohola od 2,9 promila.

U nadzoru prometa policija je bila posebice usmjerena prema počiniteljima najtežih prekršaja, a tom je prilikom zatečeno šest ponavljača koji su počinili sedam novih teških prometnih prekršaja, izvijestila je policija.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare