To je to što me zanima!

MUP: Za pogibiju suvozača krivi policajac i motorist

Vozač Škode 'presretača' je skretao na sporedni put ulijevo i pijanom motoristu oduzeo prednost. Protiv obojice su podignute kaznene prijave...
Vidi originalni članak

Zbog izazivanja prometne nesreće u Varaždinu u kojoj je poginuo suvozač na motociklu Miljenko Pajnogač (35) podnesene su kaznene prijave protiv policajca D.K. (35) i pijanog vozača motocikla J.J. (29). Nesreću je uzrokovao vozač policijskog presretača Škode koji je s glavne ceste skretao na sporednu cestu, pri čemu je oduzeo prednost motociklistu koji je pak u krvi imao 1,54 promila alkohola, navodi se u izvješću na službenim internetskim stranicama MUP-a. Teže je ozlijeđen vozač motora J.J., a policajci lakše. Iako je policajac vozio službeno vozilo varaždinske Policijske uprave, u izvješću se navodi kao vozač osobnog vozila budući da je riječ o "presretaču" koji nema vidljive policijske oznake, objasnio je istražni sudac Županijskoga suda u Varaždinu Mladen Oštrek.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tallyst 24.05.2008.

    A Ajde nečemo bit opaki je policajac, moga je bit i kontrolor u autobusu pa bit na cesti na vozilu...molim lijepo pisano mislim na riječnik...il doktor il neki direktor il čistač pa ni njemu neče ovo bit lako ako je iti malo svoj ako ga njega u njemu ima...a ako ne nek mu Bog pomogne!

  • tallyst 24.05.2008.

    Je barney tragedija i to velika..i često se ponavlj..ta prokleta cesta...brzina .dužni i nedužni ..mladi i stari...djeca najtragičnije!

  • tallyst 24.05.2008.

    Ma jel to moguče da je policajac kriv za pogibiju suvozača i to još u natpisu stavljen prije onog..i motorist!Ajde bit če nešto bolje od nas počelo se gledat istinu u oči...ne po klasi i statusu životnom.Obitelji iskrena sučut zbog gubitka drage osobe na tako tragičan način!

Komentiraj...
Vidi sve komentare