To je to što me zanima!

MUP: Za vikend troje poginulih u prometu, zagrebačkom vozaču izmjereno najviše promila...

Na hrvatskim cestama prošlog vikend poginulo je troje ljudi. Od ukupno 1 718 prometnih prekršaja, najviše ih je bilo za prekoračenje brzine, vožnje u alkoholiziranom stanju, nekorištenje sigurnosnog pojasa i telefoniranje
Vidi originalni članak

Proteklog vikenda na hrvatskim cestama poginulo je troje ljudi, a zaustavljeno je četiri ponavljača najtežih prometnih prekršaja, izvijestilo je tako danas Ravnateljstvo policije.

Od ukupno 1718 prometnih prekršaja, najviše je bilo prekoračenja brzine (537), a slijede vožnja u alkoholizranom stanju (166) i nekorištenje sigurnosnog pojasa (156). Prilikom nepropisnog korištenja mobitela uhvaćeno je 89 vozača.

SUVOZAČ U BOLNICI U novogodišnjoj noći poginuo motociklist u Dubrovniku...

Najveći broj vožnji pod utjecajem alkohola, njih po 37, počinili su vozači od 31 do 40 godina kojima je najčešće izmjerena koncentracija bila od jednog do jednog i pola promila.

DOČEK VATRENIH MUP apelira da se omogući prolaz vozilima MUP-a, vatrogasaca i hitne pomoći

Najveća brzina od 183 kilometra na sat zabilježena je kod vozača na krapinsko-zagorskom području, dok je na zagrebačkom području izmjerena najveća koncentracija alkohola od 2,5 promila.

- U nadzoru prometa policija je bila posebice usmjerena prema počiniteljima najtežih prekršaja, a tom je prilikom zatečeno četiri ponavljača koji su počinili četiri nova teška prometna prekršaja - izvijestila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare