To je to što me zanima!

Musina (38), diler iz Cvikove skupine 'pao' s heroinom

Split: Stjepana Musinu su u srijedu presreli inspektori i kod njega su našli 0,2 grama heroina. Pretražili su mu stan i tamo našli 46 grama droge, vagu i nož
Vidi originalni članak

Stjepan Matusina (38), osuđen kao član korčulanske narko skupine Jakše Cvitanovića Cvika, ponovo je pao s heroinom. Matusina, kao i ostali Cvikovi pomagači, čeka pravomoćnost presude od svibnja prošle godine. Dobio je tada četiri godine zatvora, a Cvik osam godina i tri mjeseca. U srijedu su Matusinu presreli inspektori za droge u Zvonimirovoj ulici u Splitu. Pronašli su mu 0,2 grama heroina, mobitele i nešto novca za koje se sumnja da su iz preprodaje droge. Potom su mu pretražili stran u Splitu. Tamo je pronađeno još 46 grama heroina, digitalna vaga i nož s ostacima opijata. Nakon saslušanja kod istražnog suca Matusina je uz kaznenu prijavu pritvoren.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_47870 03.02.2011.

    Ako nešto miriše kao govno i izgleda kao govno , onda je to govno. Kako to više objasnit našim pravosudnim organima. Ma kakova pravomočna presusuda, odugovlačenje po parnicama, puštanje na slobodu do okončanja postupka. Jeli smrdiš kao govno = jesi. Jeli izgledaš kao govno = jesi . Onda si govno . Priča završena.

  • Montana27 03.02.2011.

    Nije to Stjepan Matusina na slici, a pogotovo ne Musina kako piše u naslovu

  • edinjo 03.02.2011.

    ma kobi reka da je oval đanki vidi ga momak je vitak ka šparoga .

Komentiraj...
Vidi sve komentare