To je to što me zanima!

Musk tvitao da su izvanzemaljci gradili piramide, Egipat se buni

U petak je južnoafrički i kanadsko-američki tehnološki tajkun tvitao: "Očigledno je da su piramide izgradili vanzemaljci". Ta je njegova objava retvitana više od 84.000 puta
Vidi originalni članak

Egipat je pozvao milijardera Elona Muska u posjet toj zemlji kako bi se ondje na licu mjesta uvjerio da čuvene piramide nisu izgradili izvanzemaljci, piše u nedjelju BBC. 

Osnivač i direktor tvrtke SpaceX nedavno je objavio tvit koji se činio poput potpore teoretičarima zavjere koji tvrde da su u golemim naporima uloženim u građevinske radove na piramidama sudjelovali i graditelji s drugih planeta. 

No egipatska ministrica za međunarodnu suradnju čvrsto je odlučila ne prepustiti zasluge za arhitektonske i građevinske radove na jednom od svjetskih čuda svemircima.

U priilog tomu Musku je poručila da bi grobnice u kojima su pokopani graditelji piramida mogle poslužiti kao dokaz.

Stručnjaci kažu kako su grobnice otkrivene devedesetih godina prošlog stoljeća definitivno dokaz da su veličanstvene građevine doista izgradili stari Egipćani.

DETALJI MUČNOG BRAKA Ispovijest Muskove bivše žene: Ostavio ju je bez novca s petero djece, bila mu je samo 'ukras'

U petak je južnoafrički i kanadsko-američki tehnološki tajkun tvitao: "Očigledno je da su piramide izgradili vanzemaljci". Ta je njegova objava retvitana više od 84.000 puta.

Egipatska ministrica za međunarodnu suradnju Rania al-Mashat mu je odgovorila tvitom u kojemu stoji kako redovito prati njegova postignuća i divi se njegovu radu.

Istodobno ga je pozvala da dodatno prouči i istraži dokaze o gradnji zdanja izgrađenih za egipatske faraone. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • aschatria 18.09.2020.

    Izgradnja piramida opisanim metodama, u datom vremenskom rasponu, sa resursima u materijalima, radnicima, obskrbom i osiguranjem dostupnim u Egiptu u to vrijeme je već proučena i izračunato je da je to nemoguće. Piramide nisu izgradili Egipćani i Egipat neutemeljeno svojata nešto što nije istina.

  • 05.08.2020.

    Ako itko zna , onda je to Musk definitivno.

  • 03.08.2020.

    Musk je izgleda gledao Stargate SG-1.

Komentiraj...
Vidi sve komentare