To je to što me zanima!

Mladić (23) maloljenicima na školskom igralištu u Dubrovniku prodavao marihuanu: Uhitili ga

U posljednja dva mjeseca u više navrata, za novčani iznos od 10 eura u krugu školskog igrališta u Novoj Mokošici prodavao marihuanu maloljetnoj osobi, priopćila je PU dubrovačko-neretvanska
Vidi originalni članak

Mladića (23) uhitili su nakon što su mu, na temelju naloga Županijskog suda u Dubrovniku, pretražili stan u Novoj Mokošici kod Dubrovnika. Pronašli su tamo 6,31 gram marihunane i jednu PVC vrećicu s manjom količinom marihuane, kao i drobilicu. 

Sve su mu oduzeli, uhitili ga i doveli u prostore policije na kriminalističko istraživanje. Utvrdili su da je  u posljednja dva mjeseca u više navrata, za novčani iznos od 10 eura u krugu školskog igrališta u Novoj Mokošici prodavao marihuanu maloljetnoj osobi, priopćila je PU dubrovačko-neretvanska.

BILA ZAMJENSKI LIJEČNIK Doktorica pisala lažne recepte na ime 165 ljudi, radila u Splitu i okolici, uzimala je oksikodon

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, osumnjičeni 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tico123 29.01.2024.

    ratko mladić

Komentiraj...
Vidi sve komentare