To je to što me zanima!

Muškarac (29) umro u prostoriji za zadržavanje u policiji

J.V. je bio osumnjičen za krađu i čekao je razgovor s inspektorima. Mrtvozornik nije utvrdio tragove nasilja. Budući da ne znaju od čega je umro, napravit će obdukciju
Vidi originalni članak

Muškarac iz Vukovara, 29-godišnji J.V., preminuo je u petak oko 11.30 sati u prostorijama za zadržavanje u vukovarskoj policiji. On je bio uhićen zbog sumnji da je počinio krađu večer prije. Navodno je muškarcu iz Osijeka ukrao torbicu u kojoj su bili mobitel i novčanik. J.V. je zbog toga zadržan u pritvoru u policiji do saslušanja pred inspektorima. U međuvremenu pronađen je mrtav. Ležao je na krevetu. Tijelo je pregledao mrtvozornik koji je utvrdio da na njemu nema tragova nasilja. Kako se radi o mladom muškarcu, a ne postoje vidljivi razlozi zbog kojih bi preminuo, napravit će obdukciju. J.V. je bio policiji poznat od ranije i to zbog droge. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • StefanLoncar 25.12.2010.

    evo ovako...svi vi koji ste napisali ovakve komentare..nemate srca..i neznate kako je kada ostanete bez voljene osobe...nije vase da zabadate posla u to zasto mu njegova obitelj nije pomogla...ali vas posao je da spamujete ovakve sajtove sa svojim bezosecajnim komentarima radi svrhe ispunjavanja vasih besmislenih zivota....a ti milose.." Ajte ajte, jedan manje " sta bi trebao znacit taj tvoj komentar...pokazuje kakva si ti osoba i koliko plitko razmisljas...ako je covek vec bio narkoman to neznaci da je bio losa osoba..a mi kao osobe i kao jedan narod bez obzira ko je sta Hrvat, Srbin , Bosanac to nije bitno..svi smo mi tu da im pomognemo a mi ih samo ignoriramo i ne mislimo na nikoga sem samih sebe ...Moje saucesce obitelji preminulog i drago mi je sto jos uvek vamo ima pozitivnih komentara...hvala i vama :)

  • user_68632 25.12.2010.

    Evo ovako. Ja sam prije par mjeseci trebao završiti premlaćen na mrtvo ime, a možda i ubijen jer sam zamijenjen sa čovjekom koji je dilerima ostao dužan par tisuća kuna za drogu. Tih nekoliko sati su mi bili najgori i najduži u životu. Od tada prezirem sve narkomane i drogeraše, a i sve one koji ih brane, dok oni zbog droge ljude oko sebe uvaljuju u probleme. A vi gospođice Vanessa, sada branite svoga preminulog bratića. Gdje ste bili prije dok mu je trebala pomoć? Gdje ste bili kada je trebalo sjesti s njim, popričati i nagovoriti ga da ode na odvikavanje? Bili ste blizu njega svo vrijeme, ali vas nije bilo briga, znam da sada osjećate veliku bol, ali sada je kasno. Drogeraše ne treba braniti! Njih treba natjerati da započnu sa odvikavanjem, jer ovako štete prvo sebi, a zatim i svojoj obitelji, svojim bližnjima, pa čak nerijetko i ljudima koji ih samo poznaju. Nije mi drago kada drogeraš umre, nije. Prezirem njihove obitelji koje nisu učinile ama baš ništa da se ta ovisnost o tom ZLU prekine! Među njima ste i vi, gospođice Vanessa.

  • MIMO_1 25.12.2010.

    Moje saucesce obitelji. Nema smisla sada trazit krivca. Nista nemoze vratit ovog decka. Nazalost svaki dan se ugasi jedan mladi zivot. Srce je prestalo kucat. Dal je krivac droga ili nesto trece to nije bitno. Dragi rodelji jeste se zapitali sto rade vasa djeca dok nisu doma. Imao sam priliku vidjet da roditelj vidi da je djete odlicno u skoli faxu pa mu svasta dozvoli. I onda ode van pusi travu pije dojde doma prespava i roditelji neznaju. Po meni djeca do 18g duze od 23 sata nebi smjela biti vani. Ak se ulovi roditelji bi kaznu placali. Treba mlade zaposlit da nekadeju. No poznajem jednog covjeka koji sa 55g radi za 3 tisuce kuna a sin doma pije Metanon i gleda tv. Veli pa ja sam zavrsio fax pa kaj bu za tak malo radio. Mnogo je takvih slucajeva. Nadam se da nisam nikog povrjedio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare