To je to što me zanima!

Muškarac (35) nožem ubio oca (59): Izbo ga je po trbuhu

Muškarac je uhićen i priveden u Policijsku postaju u Bihaću, gdje je saslušan, dok su pripadnici kriminalističke policije i dežurni tužitelj obavili uviđaj na licu mjesta
Vidi originalni članak

Tužiteljstvo Unsko sanskog kantona optužilo je muškarca A. K. (35) iz Bihaća da je u nedjelju oko 19 sati nožem usmrtio svoga oca S. K. (59). 

Snježana Galić, glasnogovornica MUP-a izvjestila je da je policijska patrola poslana na mjesto događaja nakon što su ih pozvali susjedi zbog galame i vriske koja se čula iz obiteljske kuće.

- Dolaskom na mjesto događaja, ispred ulaza u kuću vlasništvo S. K. zatečeno je njegovo beživotno tijelo, dok je njegov sin zatečen s vidnim povredama. On je policijskim službenicima rekao da se tjelesno sukobio sa svojim ocem, te da mu je hladnim oružjem, točnije nožem, nanio smrtonosne povrede u predjelu stomaka -  rekla je Snježana Galić.

Muškarac je uhićen i priveden u Policijsku postaju u Bihaću, gdje je saslušan, dok su pripadnici kriminalističke policije i dežurni tužitelj obavili uviđaj na licu mjesta. Još uvijek nije poznato, što je bio razlog svađi između oca i sina koja je završila tragično. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sapir 17.10.2017.

    ostali takovi su u otišli u RH

  • Arad_1 16.10.2017.

    Nemojte nas zamarati sa "vijestima" iz te propale drzave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare