To je to što me zanima!

Muškarac (37) iz Otočca zaražen koronom posjetio je roditelje

Za “širenje i prenošenje zarazne bolesti” odgovarat će 37-godišnjak iz Otočca koji je u studenome, pozitivan na covid-19, prekršio izolaciju i posjetio roditelje.
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu izvijestila da je 37-godišnjak 22. studenog 2020. za vrijeme dok mu je bila izrečena mjera izolacije, zbog pozitivnog nalaza na covid-19, samovoljno napustio adresu prebivališta i izazvao opasnost od širenja zarazne bolesti.

Glasnogovornica ličko-senjske policije Maja Brozičević pojasnila je Hini da je muškarac znao da ima covid-19, a unatoč tome je napustio svoj dom i otišao k roditeljima, također na području Otočca.

PUNO IH KRŠI SAMOIZOLACIJU Riječanin zaražen dolazio na posao, dobio kaznenu prijavu

Nakon što su policajci iz Otočca dovršili kriminalističko istraživanje nadležnom državnom odvjetništvu protiv 37-godišnjaka su dostavili kaznenu prijavu za širenje i prenošenje zarazne bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Robert Dani 20.01.2021.

    Kako i zašto struka šuti? Paze na svoje plaćice, stančiće, mobitele i torbice...za čovječnost tko te pita? Kakva sramota! Liječnici, medicinski djelatnici ...sramite se!

  • popular1234 20.01.2021.

    Bioterorizam treba strogo kažnjavati.

  • Major Gašpar 20.01.2021.

    Da bi se podnijela kaznena prijava nije dovoljno da je pozitivan na PCR testu već treba biti i bolestan sa svim simptomima kao dio dokaznog postupka što treba biti priloženo sa medicinskom dokumentacijom i povjesti bolesti !! Sve što policija odnosno civilna zaštita radi mimo navedenog je blago rečeno protuzakonito i onaj tko to radi upravo čini kaznena djela zlouparabe položaja i ovlasti ,i dr. ovisi o težini prijestupa odnosno narodski rečeno bilo bi  mlaćenje prazne slame  !! 

Komentiraj...
Vidi sve komentare