To je to što me zanima!

Muškarac (41) pao iz kajaka: Tijelo mu zapelo ispod slapa?

Muškarca na rijeci Mrežnici tražili su pripadnici HGSS-a Stanice Ogulina, policije, Hitne pomoći, te dva ronioca. Akcija je prekinuta zbog jake kiše i porasta vodostaja
Vidi originalni članak

U padu iz kajaka u riječni vrtlog na rijeci Mrežnici u nedjelju je oko 11.50 sati smrtno stradao muškarac (41), javlja karlovački Centar 112

Dvadesetak metara prije ušća Tounjčice, kod slapa, muškarac je pao u rijeku između veće kamene stijene i slapa, na mjestu gdje se voda vrtloži, a gdje je dubina oko devet metara. 

Pretpostavlja se da je njegovo tijelo, zbog jake struje i visokog vodostaja, ostalo zaglavljeno u pukotinama ispod slapa.

U potrazi za muškarcem angažirani su pripadnici HGSS-a Stanice Ogulina, policije, Hitne pomoći, te dva ronioca karlovačkog Kluba za podvodne aktivnosti, no nisu uspjeli pronaći tijelo utopljenika. 

Akcija potrage je prekinuta u nedjelju u 18.44 sati  i trebala se nastaviti u ponedjeljak, kada su spasioci trebali pretraživati spilju u kojoj se vjerojatno nalazi njegovo tijelo.

Za ponedjeljak su naime planirali gradnju nasipa te preusmjeravanje vode iz glavnog slapa kako bi se roniocima mogao omogućiti uron, ali zbog jake kiše i novog porasta vodostaja akcije je odgođena dok prilike na terenu to ne dopuste, objavio je GSS. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • brko1 30.06.2014.

    Hvali vodu drž se kraja.

  • cudak 1 30.06.2014.

    treba radit jod hrvatskog privatnika za 2500 kuna pa mu adrenalina nebi falilo

  • MAX 2010 30.06.2014.

    adrenalin"uzbuđenje", zabava i uobičajeni očekivani rezultat.....jadan čovjek u najboljim godinama i snazi i eto.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare