To je to što me zanima!

Muškarac (44) bez vozačke i pijan vozio po Sisku, uhitili ga

Uhićen je i do otriježnjenja smješten u posebnu prostoriju policijske postaje te je u zakonskom roku uz optužni prijedlog doveden na nadležni prekršajni sud
Vidi originalni članak

U Zagrebačkoj ulici u Sisku je u nedjelju, 26. veljače oko 15 sati, prilikom nadzora prometa zaustavljen osobni automobil gospićkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,95 promila upravljao 44-godišnji vozač. Provjerom je utvrđeno da on vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita, te da se radi o višestrukom recidivistu u prometu. Uhićen je i do otriježnjenja smješten u posebnu prostoriju policijske postaje te je u zakonskom roku uz optužni prijedlog doveden na nadležni prekršajni sud.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • lokal patriota 28.02.2017.

    Uvesti zakon , odmah automobil u drobilicu metala, a junaka alkoholizma na promatranje u Vrapće i normalno oduzimanje vozačke, doživotno- ovaj je nije ni imao, krasno. Popunite Goli otok sa građevinskim radnicima, kriminalcima i neka si obnove zgrade za život dostojan njihovim nedjelima.

  • space2 27.02.2017.

    Takav ce ponovo voziti. Takvima treba oduzimati vozila i prodavati na javnim drazbama i punit proracun. Nikakva druga kazna ga nece sprijeciti osim kad nemas sta voziti, bez obzira na koga glasi, pa ko normalan bi dao kljuceve pijancu recidivistu?

  • zvjezdana pikl_1 27.02.2017.

    Zatvor i nedat mu vozačku dok je živ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare