To je to što me zanima!

Muškarac (79) se penjao na skelu: Pao je s tri metra visine

Muškarac je od siline udarca imao raskrvavljenu glavu, a vatrogasci i liječnici na skeli su ga reanimirali. Davali su mu umjetno disanje te naizmjence masirali srce. Stavili su mu Schanzov ovratnik
Vidi originalni članak

Muškarac (79) u subotu popodne bio je na gredi koja se nalazi na obiteljskoj kući na kojoj se izvode radovi. Zbog neopreznost je pao s tri metra visine na metalnu skelu.

U Ulici Vrhovec u Zagrebu muškarac je zbog nepažnje oko 16 sati pao s grede na metalnu skelu koja se nalazi na kući na kojoj se izvode radovi. Kad je pao s tri metra visine, ostao je nepomično ležati. Ubrzo je netko od ukućana pozvao policiju i Hitnu medicinsku pomoć, a stigli su i vatrogasci. Kad su stigli do kuće, liječnici Hitne pomoći i vatrogasci su se popeli na skelu.

Muškarac je od siline udarca imao raskrvavljenu glavu, a vatrogasci i liječnici na skeli su ga reanimirali. Davali su mu umjetno disanje te naizmjence masirali srce. Stavili su mu Schanzov ovratnik. Kad su liječnici imobilizirali teško ozlijeđenog muškarca, vatrogasci su ga spustili sa skele te stavili u vozilo Hitne pomoći. Odvezli su ga u bolnicu, no zbog teških ozljeda muškarac je preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 10.09.2018.

    Biti će toga sve više - na gradilištima nam svaki drugi penzioner ili bogalj.

  • kliko 10.09.2018.

    Nedokazvi su, ne zele prihvatiti cinjenicu da ovakve egzibicije nisu za te godine. Tastina je muka ziva.

  • fantazist 10.09.2018.

    Ubila ga znatiželja. Jedva dočekao da majstori odu da se popne na skelu. Ja sam vidio babu od 80 i kusur koja se penje na krov. Ali danas se ljudi čude nekome tko je normalan, pristojan, kulturan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare