Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Muškarac (79) se penjao na skelu: Pao je s tri metra visine

Muškarac je od siline udarca imao raskrvavljenu glavu, a vatrogasci i liječnici na skeli su ga reanimirali. Davali su mu umjetno disanje te naizmjence masirali srce. Stavili su mu Schanzov ovratnik

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25 komentara

Muškarac (79) u subotu popodne bio je na gredi koja se nalazi na obiteljskoj kući na kojoj se izvode radovi. Zbog neopreznost je pao s tri metra visine na metalnu skelu.

U Ulici Vrhovec u Zagrebu muškarac je zbog nepažnje oko 16 sati pao s grede na metalnu skelu koja se nalazi na kući na kojoj se izvode radovi. Kad je pao s tri metra visine, ostao je nepomično ležati. Ubrzo je netko od ukućana pozvao policiju i Hitnu medicinsku pomoć, a stigli su i vatrogasci. Kad su stigli do kuće, liječnici Hitne pomoći i vatrogasci su se popeli na skelu.

Muškarac je od siline udarca imao raskrvavljenu glavu, a vatrogasci i liječnici na skeli su ga reanimirali. Davali su mu umjetno disanje te naizmjence masirali srce. Stavili su mu Schanzov ovratnik. Kad su liječnici imobilizirali teško ozlijeđenog muškarca, vatrogasci su ga spustili sa skele te stavili u vozilo Hitne pomoći. Odvezli su ga u bolnicu, no zbog teških ozljeda muškarac je preminuo.

Možda vas zanima i ovo:
Message