To je to što me zanima!

Muškarac 'dobio' ubod nožem zato što mu je pas bez uzice?

B.A.I. (75) je hitno operiran i nije u životnoj opasnosti. Susjedi pričaju da je napadnuti šetao psa livadom te da se posvađao s nekim jer pas nije bio na povodcu
Vidi originalni članak

B. A. I. (75) je u petak ujutro završio u bolnici s ubodnom ranom nakon što ga je na križanju Smiljanske i Predovečke ulice u zagrebačkim Srednjacima oko osam sati nožem napao nepoznati muškarac. 

Susjedi pričaju da je napadnuti šetao psa livadom te da se posvađao s nekim jer pas nije bio na povodcu. 

- On vam ima nekog velikog psa sličnog bernardincu kojega šeta bez uzice i onda se svađa s ljudima koji mu prigovore. Taj pas je jednom i na mene skočio i kada sam ga pitala zašto nije na uzici odbrusio mi je da gledam svoja posla - kaže jedna susjeda. 

Drugi susjed pak kazao nam je da je riječ o mirnom i obiteljskom čovjeku, koji ima ženu i djecu te već dugo živi u Srednjacima.  

- Sad su mi javili da je operiran u bolnici te da nije u životnoj opasnosti. Napadača još nisu uhvatili, a ne znamo ni povod - ispričao je. 

U policiji kažu da intenzivno tragaju za napadačem.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • ajde reci 17.03.2013.

    Jako volim pse,trenutno imam samo jednu,srednje azijsku ovčarku,opasna je samo u dvorištu,vani ne,ali s obzirom da sam je udomila kad je ostavljena s nekih 4 mj.starosti,ne bi je se usudila ni dan danas pustiti bez povodca,osim ako smo na livadi,nasipu i ako tamo nema drugih njuškica.Ne znam što je proživljavala dok je ja nisam našla,pa što je sigurno,sigurno je.Nadam se da će se čovjek oporaviti brzo i mislim da danas ne znaš da li bi se usudio zamoliti nekoga da se pomakne da prođeš,a da se ovaj ne naljuti i zabije ti nožinu.Zašto ići u park i nositi oružje?

  • hrvoje-35 17.03.2013.

    Dakle vezano uz starije ljude i pse i sličan događaj. Dakle djeca su mi tada bila još jako mala. Stariji susjed deda od cca 75 god. je imao psa i ja sam imao psa. Dakle taj deda je svaki dan oko 14 sati puštao psa na ulicu da se istrči i to bez nadzora otovri mu vrata pas istči a deda stoji na vratima i čeka psa da dođe. Pošto sam ja imao psa u dvorištu pas od dede obavezno čim bi bio pušten navalio na moju ogradu i dražio mojeg psa a deda samo gleda. Nakon nekog vremena upozorim dedu da to ne radi pogotovo jer mi djeca spavaju. A deda ko deda jedno vrijeme se nije obazirao na moje molbe a nakon toga je posato i bezobrazan sve dok mi nije rekao da ja njegovom psu objasnim da ne izaziva mojeg psa. Kad sam dobio dozovolu od dede moj pas i ja smo u tren objasnili njegovom psu kako se ponaša i stvar je bila riješene zauvijek. Od tada pa nadalje deda je puštao psa oko 11 ili iza 17 njegov pas je i dalje izazivao mojeg ali nije mi budio djecu. dakle želim reči da stariji ljudi znaju biti jako zajebani, zločesti i podli.

  • diva2211 16.03.2013.

    miki-zg@ umjesto da vrijedjas i napadas ljude mozes i ljepo izraziti svoja misljenja, ovako samo ljude jos vise izazivas da ne kupe za svojim psima, ne mozes vrijedjati ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare