To je to što me zanima!

Muškarac iskopao leš u polju, riječ je o tijelu K. Kontreca?

Vlasnik koji je traktorom izorao leš je istaknuo kako je ta njiva godinama bila zapuštena. Leš će prebaciti na obdukciju kako bi utvrdili o kome se radi
Vidi originalni članak

Andrija Barić (69) iz Donjeg Hrašćana u srijedu je oko 14 sati odlučio izorati svoju njivu na obližnjem polju Slokovica koja je više godina bila zapuštena. Na jednom mjestu izorao je ljudski leš u raspadanju. U prvi mah misleći da je neka zakopana divljač, nastavio je s poslovima, ali je malo kasnije vidio odjeću. 

Policija je u četvrtak potvrdila da je plugom izbacio na površinu ljudski leš muškarca za kojeg se, prema prvim neslužbenim podacima pretpostavlja da je Krunoslav Kontrec (38). On je ubijen u srpnju prošle godine na mostu u obližnjem mjestu Turčišće. Leš je nakon ubojstva nestao i policija je nekoliko puta organizirala temeljite pretraga i potraga no nije ga našla. Za njegovo ubojstvo se tereti Krešimir Marodi (38) iz susjednog mjesta Domašinec, koji za dokazano ubojstvo proglašen neuračunljivim. Trenutno se nalazi u bolnici za lišene slobode. 

Tijelo su odvezli u Centar za forenzička ispitivanja u Zagreb, gdje će prema očuvanim preostalim dijelovima odjeće i ostalim dokazima biti dan točan identitet muškarca. Marodi, iako ga optužnica tereti za Kontrecovo ubojstvo na temelju čvrstih dokaza, ubojstvo ne priznaje. Od mjesta ubojstva pa do njive gdje je leš pronađen je oko tri kilometra. Od očevidaca i Kontrecovih prijatelja neslužbeno saznajemo da se radi o njemu.


Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_130053 14.10.2011.

    Ne postoji savrseno ubojstvo!

  • overdose6 14.10.2011.

    je*o vas neodgojene! pa koji je vama KU#$%&%?! ajde si zamislite da vam nestane sin, brat, prijatelj pa da netko vama daje ovakve komentare! budale sebicne glupe! ne poznajem doticnog niti sam pomno upoznata slucajem ali pa zar nemate trunke kulture i dostojanstva da barem sutite ako nemate nista pametno za reci? ljudska maloumnost... pa ovo je nevjerojatno...

  • mikyyyy 13.10.2011.

    pozdrav Cirkovljanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare