To je to što me zanima!

Muškarac izgorio u požaru kuće u blizini Samobora

Tijekom gašenja požara, koji je izbio oko 8,15 sati u mjestu Velika Rakovica , ozlijeđen je vatrogasac koji je propao kroz pod kuće i ozlijedio rame
Vidi originalni članak

U požaru drvene napuštene kuće u mjestu Velika Rakovica kraj Samobora jutros je izgorio nepoznati muškarac, a tijekom gašenja jedan je vatrogasac propao kroz pod kuće i ozlijedio rame. Identitet stradalog muškarca još nije utvrđen, no prema podacima koje je policija dobila od susjeda, najvjerojatnije je riječ o stranom državljaninu koji je u posljednje vrijeme živio u drvenoj kući u Koletićima u mjestu Velika Rakovica. Po pričama susjeda mušakrca su zvali nadimkom Fajdo, a navodno je bio 'ilegalac' s Kosova. Susjeda Ivanka Medved pozvala je vatrogasce oko 8,15 sati. Kada su ušli u kuću pronašli su tijelo nesretnog muškarca koje je bilo izgoreno u gornjem djelu.
- Kuća je bila napuštena pa je Fajdo poslijednjih nekoliko godina znao u njoj boraviti. Radio bi sitne fizičke poslove po selu za što je dobivao nešto novaca ili hrane. Nikada nije bio problematičan - kazala je Ivanaka. Pretpostavlja se da je sinoć zapalio vatru kako bi se ugrijao, ali je zaspao i ugušio se u dimu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare