To je to što me zanima!

Muškarac je prijetio da će se spaliti, policija ga bacila u more

Muškarac se posvađao s nekim poznanikom nakon čega je uzeo improvizirani Molotovljev koktel i zaputio se na brod u Dolcu. Prijetio je da će se zapaliti na brodu
Vidi originalni članak

Prava drama zbila se danas u šibenskom Dolcu gdje je 46-godišnji muškarac oko 17 sati zaprijetio da će se zapaliti. 

Kako neslužbeno doznaje ŠibenikIn, muškarac se posvađao s nekim poznanikom nakon čega je uzeo improvizirani Molotovljev koktel i zaputio se na brod u Dolcu. Prijetio je da će se zapaliti pa su na mjesto događaja poslani policija i helikopter.

Policajcima koji su ga okružili govorio je da će se zapaliti, ali konobari pričaju da mu se upaljač smočio te ga nije mogao upaliti. Na kraju su ga policajci krenuli polijevati šmrkom da ga bace u more. On se držao za brod, a jedan od policajaca tada ga je barskom stolicom gurnuo u more. 

Svjedoci tvrde da muškarac nije izronio već da se skrio ispod broda. Policajci su nakon nekog vremena uspjeli doći do njega. Izvukli su ga na rivu te ga uhitili. Sada se nalazi u šibenskoj bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Don KorabBllaca 04.07.2013.

    ee pa ova policija zna za taj slucaj odkad a nisu nista POSTIGLI covijek je PTSP sad ce ga strpat da mu di nedaj boze NIKOM da ode NEMOJTE to radit nego popravljajmo stvari ali njemu samo moze njegov pas pomoc STETA VELIKA

  • VinkoErceg 04.07.2013.

    Sramota pa njega u Šibeniku znadu svi ko se moga spustiti na njegov nivov .Tolika policija na jednog umno bolesnog čovika . Očito da ga je neko isprovocira.

  • digić 04.07.2013.

    Kaj mu niste deli olovo na noge da lakše potone smrad jedan,samo j... policiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare