To je to što me zanima!

Muškarac kod Metkovića zbog buke napao dvojicu mladića čekićem: Jedan je teže ozlijeđen

Dubrovačko-neretvanska policija je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičenog 56-godišnjaka su uz kaznenu prijavu predali nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske
Vidi originalni članak

Muškarac (56) je zbog buke kod Metkovića čekićem napao dvoje mladića i jednog teže ozlijedio, drugog lakše.

Naime, 56-godišnjak je oko 1 sat u nedjelju u blizini kafića u mjestu Gabela Polje u BiH zbog buke 'koja je ometala njegov noćni odmor', odgurnuo i oborio na tlo 23-godišnjeg hrvatskog državljanina, a onda ga napao čekićem i udario ga njime u predjelu glave.


NESTANAK POSTAO UBOJSTVO Detalji misterioznog ubojstva iz 2022.: S lažnim papirima nudila kuću u Dubrovniku pa ga ubili...
Ozlijedio je i 19-godišnjaka koji je priskočio u pomoć 23-godišnjaku.

Mladići su liječničku pomoć zatražili u zdravstvenoj ustanovi u Metkoviću odakle su upućeni u dubrovačku bolnicu gdje je pregledom utvrđeno kako je 23-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, a 19-godišnjak teške tjelesne ozljede.
ČLAN MILITANTNE SKUPINE Japanska policija za njim je tragala desetljećima: Na samrti priznao da je on lice s tjeralice!
Dubrovačko-neretvanska policija je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičenog 56-godišnjaka su uz kaznenu prijavu predali nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tone 28.02.2024.

    Odvojiti slučajeve ! Napadač je jasno reagirao za svaku osudu i vjerojatno će snositi posljedice ! Ostaje, odvojeno, pitanje krivice napadnutih, zbog jasnog kršenja zakona o narušavanju reda imira ! U 01 h nije dozvoljeno takvo ponašanje i sankcioniranje je nužno kako bi se izbjegli mogući budući nesporazumi !!!

  • viktor.matic 28.02.2024.

    Pa dobro, kakvi ljudi postoje...Napadati nekoga samo zbog buke je naprosto neprihvatljivo. Nadam se da ce pravda biti zadovoljena u ovom slucaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare