To je to što me zanima!

Muškarac kod Velike Gorice 'pao' sa 718,2 grama kokaina

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama
Vidi originalni članak

Policajci su u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u sklopu obiteljske kuće na području Velike Gorice pronašli 718,2 grama kokaina zapakiranog u 6 PE vrećica. Zbog sumnje u neovlaštenu proizivodnju i promet drogom priveli su muškarca (41).

Riječ je o ugostiteljskom objektu u kojem rade konobari bez prijave ugovora o radu, a u provedenom carinskom nadzoru policijskih službenika Službe kriminaliteta droga  u suradnji s carinskim službenicima Ministarstva financija, Carinske uprave, Sektora mobilne jedinice Zagreb pronađeno je i 2,8 grama hašiša i 3,7 grama amfetamina. 

Pronađene su i dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase, aparat za vakumiranje, mehanička preša za prešanje droge te plinski pištolj s osam komada pripadajućeg streljiva.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 41-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici su podnijeli kaznenu prijavu. Također, protiv osumnjičenog bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 25. st. 2 Zakona o oružju - stoji u priopćenju PUZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 7vuk777 19.02.2018.

    objavite ime tog objekta i susjeda da znamo tko nam je -dobar-susjed i truje nam djecu,da je neka baba ukrala 1oo kn ime bi objavili sigurno

  • tarantambus 18.02.2018.

    To je bilo samo za njegoco selo..di je ostalo a kinezzi

  • trolling24h 18.02.2018.

    neka kazu policajci koliko grama nisu prijavili

Komentiraj...
Vidi sve komentare