To je to što me zanima!

Muškarac koji je pojeo Nijemca tetovirao si je znak ljudoždera

Osumnjičeni kanibal Henri Haiti ima tetovažu koja predstavlja ljudoždersko pleme. Sumnjiče ga da je u lovu na koze pojeo njemačkog turista i napao njegovu curu
Vidi originalni članak

Osumnjičeni kanibal Henri Haiti (31) ima tetovažu koja predstavlja pripadnost ljudožderskom plemenu, javlja britanski The Sun. Tetovaža predstavlja Kaioi lovca koji je nekad živio na Nuku Hivi, otoku u južnom Pacifiku gdje je Nijemac Stefan Ramin (40) ubijen i, vjeruje se, pojeden. 

Njemački stručnjak za umjetnost oslikavanja tijela u Francuskoj Polineziji, Joerg Klein, rekao je da je Haitijeva tetovaža prikaz Kaioi lovca u kanuu, a Haiti je član otočkog kanuističkog kluba. 

U bijegu je od kada su prije tjedan dana kraj pepela logorske vatre pronašli Stefanove zube i komadiće kostiju. Nijemac je nestao dok je s Haitijem lovio koze. Policija je rekla da je bjegunac napao i Stefanovu djevojku Heike Dorsch (37), vezao ju za drvo i zlostavljao. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • PRCO 22.10.2011.

    E da nam je taj bio 1941 !!!

  • handi 21.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hrvatic_1 21.10.2011.

    pa kud ga je đava vodio u haiti sto nije doasao na nas jadran nebi mu nista bilo a njemacka bi mu bila blizu

Komentiraj...
Vidi sve komentare