To je to što me zanima!

Muškarac ozlijeđen u nesreći na autocesti A3 kod Sl. Broda

U sudaru na autocesti kod izlaza istok ozlijeđen je jedan čovjek. Automobili su nakon sudara udarili u zaštitnu ogradu, a jedan je smrskan do neprepoznatljivosti
Vidi originalni članak

Dva automobila sudarila su se u subotu oko 15.45 sati na autocesti A5 kod izlaza Slavonski Brod istok. Očevid je u tijeku. Ozlijeđen je vjerojatno samo jedan muškarac, a težina ozljeda zasad nije poznata. 

- Prolazili smo nadvožnjakom i vidjeli dolje na autocesti sudar. Dva automobila udarila su u zaštitne ograde. Prepoznali smo da je jedan VW Passat karavan, a drugi auto bio je neprepoznatljiv - kazao nam je Matej Matijević iz Slavonskog Broda, koji je kod mjesta Bukovlje snimio fotografiju. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • snoopy555 05.08.2012.

    U nesreci su se sudarili Golf 4 karavan i Mazda. Vozac Mazde je zaspao za volanom i vozio je tolikom brzinom da ga vozac golfa nije kako treba ni vidio. Taj vozac Golfa mi je komsija, a drugi vozac je Makedonac, koji je naravno priznao krivicu koja je i ocigledna.

  • gagaimimi 04.08.2012.

    tko zna odakle je covjek putovao i koliko je umoran bio

  • nenadtv 04.08.2012.

    nemožes vijerovati da svaki vikend stalno stradaju i poginu što je došlo na svijet da svaki da ljudi ginu na cestama ja vise nebi nikome dao vozacki kad neznaju voziti svaki dan kao papika ponavlja da na volan ne bi smijeli dok ste umori nervozi ili pijani da ne treba voziti jer uzrukuje veliki rizi u prometu sa sve oko sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare