To je to što me zanima!

Muškarac pao sa skele: Hitna je odmah došla, nije mu bilo spasa

Smrtno je stradao 42- godišnjak koji je radio na skeli na jednom brodu u marini u Trogiru. Pao je s velike visine. Razlog tragedije znat će se nakon očevida...
Vidi originalni članak

Tragična nesreća u Trogiru, muškarac je pao sa skele sa velike visine i smrtno stradao.

Muškarac (42) je radio na skeli na jednom brodu u marini u Trogiru, a oko 15.40 pao je sa skele. Iako je hitna pomoć stigla ubrzo, nažalost mu nije bilo spasa.

DJED I UNUK PREŽIVJELI Tragedija na Krku: Baka skočila u olujno more da spasi djeda i unuka (10) pa se utopila

Razlog tragedije pokazat će očevid, kojeg obavljaju djelatnici Općinskog državnog odvjetništva uz nazočnost inspektora na radu.
 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 06.11.2020.

    Neznam pokriva li se skela na brodovima,ali kod građevine su nekad imali jutene zastore. Danas je to nekakva gusta plastika,koja naravno ne propušta zrak i ljudi jednostavno kolabiraju i nažalost neki i padnu sa skele. Da mi je gazdu staviti ispod tog zastora samo jedan radni dan. A inspektori pojma nemaju kaj je i kak se treba provoditi zaštita na radu. Opauči radnika ako ima istu a ne koristi, a ako ne gazdi raspaliti maksimalnu moguću kaznu.

  • Vito1 06.11.2020.

    Strašno je to kad jednostavno zanemaruju vlastiti život i baš ih briga što će biti s obitelji bez njih. Ta sebičnost je posljedica ovakve vlasti koja jednostavno ne želi pokrenuti Hrvatsku prema boljitku, nego isključivo prema propasti. Rezultat koju stvarni radnici proživljavaju je posljedica letargije "malih ljudi" koji umjesto brige oko posla moraju razmišljati, na poslu, kako prehraniti obitelj do slijedećeg mjeseca. Pa umjesto koraka na sigurno nesvjesno krene u krivom smjeru. Najgore od svega što neće biti odštete zbog nesreće na poslu pa će  obitelj snositi sve troškove pogreba i sudskih troškova koji mogu uslijediti zbog neprodržavanja Zakona ... U isto vrijeme će anemičar lapradati kako je pomogao povećati plaće za 104 kn tim istim radnicima, dok će sebi povećati za više od tri puta više, 354 kn uopće prstom ne maknutim.

  • Vito1 06.11.2020.

    Gledam krovopokrivače bez štrika oko pojasa. "Samo smeta". Ali su barem počeli pokrivati krov nakon potresa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare