To je to što me zanima!

Muškarac rušio stabla u šumi, na njega pao hrast i ubio ga

Muškarac (30) je poslije jednog srušenog stabla, koje nije palo na tlo krenuo srušiti drugo stablo, pa se prvo odlomilo i palo na njega i teško ga ozlijedilo. Preminuo je
Vidi originalni članak

U nesreći na radu,  u šumi ' Jelas' kod sela Breštanovci, u četvrtak oko 9 sati smrtno je stradao Ilir Ahmetaj (30) radnik Hrvatskih šuma Našice. Prema neslužbenim izvorima on je s ostalim sjekačima ujutro stigao u šumu određenu za rušenje, a nesreća se dogodila kada je, poslije jednog srušenog stabla, koje nije palo na tlo, Ahmetaj krenuo srušiti drugo stablo, pa se prvo odlomilo i palo na njega nanijevši mu ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreće. Ahmetaj je na poslovima sječe radio 6 godina, bio je omiljen u društvu i dobar radnik, a iza sebe je u Novom Petrovom Selu nedaleko Orahovice ostavio roditelje, brata, suprugu i šesnaestomjesečnu kćerkicu. O ovom događaju policija nije izvijestila javnost. Prema riječima njegovih kolega šumara nesreća se vjerojatno dogodila zbog nepažnje. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • maky82 10.01.2012.

    R.I.P Školski...

  • šokre22 07.01.2012.

    laka ti Hrvatska zemlja,kolega..iskrena sućut obitelji..., a vi IDIOTI iznad mene (osim dalmatinca 12345), možete se sramiti!

  • branko87654 06.01.2012.

    ko ga je tero da ide radit pred badnji dan.ja sam za to da i pravoslavni blagdani budu drzavni praznik!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare