To je to što me zanima!

Završila drama: Uhitili čovjeka koji se popeo na Eiffelov toranj

Muškarac se navodno počeo penjati oko 14 sati i to sa druge razine tornja koja je oko 149 metara iznad tla. Sigurnosne službe vrlo brzo su ga uočile i upozorile turiste da napuste toranj.
Vidi originalni članak

Sigurnosne službe evakuirale su u ponedjeljak Eiffelov toranj nakon što se nepoznati muškarac popeo na ovu popularnu parišku znamenitost, piše RT.

Muškarac se na toranj počeo penjati oko 14 sati i to sa druge razine koja je oko 149 metara iznad tla. Navodno je zaprijetio da će skočiti pa je do njega policija poslala i poseban spasilački tim koji ga je nakon drame uhitio, piše The Sun.

- Muškarac koji se popeo na toranj je uhićen. Radi se o muškarcu u 40-ima. Ušao je normalno u toranj, a počeo se penjati sa druge razine - potvrdila je glasnogovornica kompanije koja se bavi Eiffelovim tornjem.

Kako pišu lokalni mediji, muškarac se popeo bez užadi ili ikakve druge pomoći. Vatrogasci i policija zatvorili su okolne ceste te počeli s evakuacijom turista zbog mjera predostrožnosti. Kako je dodala glasnogovornica, to je standardna procedura.

Upozorenje su iz tornja prenijeli i putem svog službenog Twitter profila.

Za vrijeme dok je policija pregovarala s muškarcem, sve turiste su morali evakuirati iz tornja. Također, policija je ogradila područje te udaljila sve turiste koji su čekali na red za ulazak. Neko vrijeme, turisti koji su bili na vrhu tornja ostali su zatočeni jer im je odlazak bio onemogućen. Međutim, policija ih je vrlo brzo spustila.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • vedii888 21.05.2019.

    egsibicionist

  • 20.05.2019.

    mislili su da je terorist

  • morioni 20.05.2019.

    Sad 25 na tur, blažena Austro- ugarska, ona je tako rješavala sitne prekrśaje, to treba opet uvesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare