Obavijesti

News

Komentari 22

Završila drama: Uhitili čovjeka koji se popeo na Eiffelov toranj

Završila drama: Uhitili čovjeka koji se popeo na Eiffelov toranj
1

Muškarac se navodno počeo penjati oko 14 sati i to sa druge razine tornja koja je oko 149 metara iznad tla. Sigurnosne službe vrlo brzo su ga uočile i upozorile turiste da napuste toranj.

VIDEO

Sigurnosne službe evakuirale su u ponedjeljak Eiffelov toranj nakon što se nepoznati muškarac popeo na ovu popularnu parišku znamenitost, piše RT.

Muškarac se na toranj počeo penjati oko 14 sati i to sa druge razine koja je oko 149 metara iznad tla. Navodno je zaprijetio da će skočiti pa je do njega policija poslala i poseban spasilački tim koji ga je nakon drame uhitio, piše The Sun.

- Muškarac koji se popeo na toranj je uhićen. Radi se o muškarcu u 40-ima. Ušao je normalno u toranj, a počeo se penjati sa druge razine - potvrdila je glasnogovornica kompanije koja se bavi Eiffelovim tornjem.

Kako pišu lokalni mediji, muškarac se popeo bez užadi ili ikakve druge pomoći. Vatrogasci i policija zatvorili su okolne ceste te počeli s evakuacijom turista zbog mjera predostrožnosti. Kako je dodala glasnogovornica, to je standardna procedura.

Upozorenje su iz tornja prenijeli i putem svog službenog Twitter profila.

Za vrijeme dok je policija pregovarala s muškarcem, sve turiste su morali evakuirati iz tornja. Također, policija je ogradila područje te udaljila sve turiste koji su čekali na red za ulazak. Neko vrijeme, turisti koji su bili na vrhu tornja ostali su zatočeni jer im je odlazak bio onemogućen. Međutim, policija ih je vrlo brzo spustila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature