To je to što me zanima!

Muškarac se ukrcao u avion odjeven u žensko donje rublje

Muškarca koji je nedavno putovao zrakoplovom oskudno odjeven nisu izbacili, iako je nedavno uhićen nogometaš kojem su hlače bile spuštene više od 'dopuštenog'
Vidi originalni članak

Muškarac koji je na sebi imao samo žensko donje rublje, vestu i čarape prošao je nekažnjeno te je mogao letjeti zrakoplovom tvrtke US Airways. Samo nekoliko dana prije toga su uhitili nogometaša koji je na zračnu luku u San Franciscu došao sa hlačama koje su mu bile više spuštene od običnog. 

Glasnogovornica US Airwaysa Valerie Wunder kazala je kako je zaprimila dojavu o oskudno odjevenom muškarcu koji se ukrcavao u avion nekoliko dana prije incidenta s nogometašem, ali dodaje i kako su zaposlenici dobro napravili što mu nisu rekli da odjene nešto drugo. 

- Nemamo pravila o odijevanju. Ipak, ako su njihovi intimni dijelovi tijela otkriveni, to nije prikladno. Tako da ukoliko ne pokazuju ljudima svoje intimne dijelove tijela, mogu putovati našim avionima - kazala je Valerie. Nije komentirala incident s nogometašem kojem su rekli da s malo više spuštenim hlačama ne smije u avion te su ga uhitili. 

Jim Tarlow je inače letio iz Fort Lauderdalea prema Phoenixu u avionu u kojem je bio muškarac odjeven u žensku odjeću, a kazao je kako se nekoliko putnika požalilo posadi zrakoplova na njegov odjevni stil. Dodaje da mu je muškarac i pozirao za fotografiju, piše SFGate.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zippysnake 24.06.2011.

    Pustite ljude da hodaju obuceni kako god hoce! Ako se njemu to dopada, neka ga, ko sam ja ili ti da prigovaram! Demokracija i liberalizam su na snazi , a ne klerikalizam ili totalitarizam!

  • Zmayo 23.06.2011.

    a siroče...jadan nema za hlače pa u gaćama išao.

  • tužni šokac 23.06.2011.

    ide u hrvatsku na paradu

Komentiraj...
Vidi sve komentare