To je to što me zanima!

Kraj drame: Prijetio je da ima eksploziv, policija ga uhvatila

Muškarac se zatvorio u kuću i tvrdio je da ima eksploziv. Policajci su žurno upućeni na mjesto događaja. Zbog sigurnosnih razloga bila je zatvorena cesta D60
Vidi originalni članak

Policija je jutros u 10.30 sati zaprimila dojavu muškarca koji se zatvorio u kuću u Grubinama kod Imotskog i tvrdio je da je u kući postavljeno eksplozivno sredstvo i da će se ubiti. 

Policajci su žurno upućeni na mjesto događaja. Zbog sigurnosnih razloga bila je zatvorena cesta D60 i promet se preusmjeravao.

Muškarac je oko 14 sati uspostavio komunikaciju s pregovaračima i policijom. Tražio je da k njemu puste njegovog prijatelja, također branitelja. Policija to nije dozvolila, ali dok je muškarac razgovarao s policajcima, odvukli su mu pozornost, ušli u kuću i uhvatili ga. 

Susjedi su za muškarca (43) rekli da je inače miroljubiv i dobar čovjek i da je razvojačeni branitelj koji je bio u 115. brigadi. Ima PTSP i u vojnoj je mirovini.  

 


 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • minaj 27.04.2018.

    43 godine , pa kad je taj ratovao sa 17god ? I umjesto da ga skoluju i osposobe za zivot odmah ajmo vojna mirovina

  • mily 27.04.2018.

    mmmmmmm, evo neću ništa reći, a tko hoće taj će me razumijeti:)

  • katica40 27.04.2018.

    Meni je svekrva Imoćanka, pa se nisam ubila.Nije da mi nije došlo,ali.... Došlo mi je da i nju bacim u Modro jezero pa nisam al ne znači da neću.Ima nešto u Imoćanima što nama normalnom svijetu nije jasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare