To je to što me zanima!

Muškarac skočio pod putnički vlak koji mu je odsjekao noge

Radnik HŽ-a ispričao nam je da je muškarac pokušao skočiti i pod brzi vlak koji je prošao dvije minute prije putničkog. Radnik je mislio da je samo bio neoprezan
Vidi originalni članak

Putnički vlak Zagreb-Vinkovci pregazio je u petak oko 11.30 sati starijeg muškarca na neobilježenom pružnom prijelazu kod Kauflanda u Slavonskom Brodu. Hitna pomoć ga je prevezla u slavonskobrodsku bolnicu. Živ je, no odsječene su mu obje noge. Prema izjavama radnika HŽ-a, muškarac se bacio pod vlak.

- Muškarac je pokušao skočiti i pod brzi vlak koji je prošao dvije minute prije ovog putničkog. Nisam to odmah shvatio, mislio sam da želi prijeći pa sam ga upozorio da se pazi. Tad se uplašio i povukao. No, potom je skočio pod vlak koji je naišao - ispričao je radnik. Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • vwlady 15.01.2011.

    e ovo se zove ''kad ti i zivot i smrt uteraju k*rac'' :S

  • zgbzagreb 15.01.2011.

    Zašto jadan? Pa sam se odlučio ubiti i još se zeznio pa nije uspio. Ni prvi ni zadnji koji ima probleme, a zar je to rješenje? Ako i misliš da je onda to napravi kako spada, a ne da neuspiješ i strojovođa te sanja idučih 5 godina. Nisu mi jasni ljudi kojima je država ili netko treći kriv. Sam krojiš svoju sudbinu i ako si se po putu negdje sjebo pa nije država kriva. Država je u banani, pa što hoćemo se nas polovica poubijat? Moje mišljenje- jedan nestabilan čovjek manje (ustvari skoro jer je živ).

  • rgersic 14.01.2011.

    Eto sada se vidi koliko je nasa drzava dobra.Bit ce toga jos vise ove godina kada FINA pocme sa ovrhama.Sve bi ja njih pod zid i streljao i Jadranku i sve ostale banda jedna politička.Zao mi je čovjeka nedo bog nikome tako .

Komentiraj...
Vidi sve komentare