To je to što me zanima!

Muškarac uletio u plamen te je spasio majku i oca

PANIKA U ZAGREBU: Zbog požara stana morali evakuirati goste hostela u Petrinjskoj ulici. Dok je izvlačio roditelje muškarca je vatra opekla po licu
Vidi originalni članak

Izvlačeći majku i oca iz gorućeg stana u Petrinjskoj ulici u Zagrebu u utorak oko 23. 30 sati A. A. (58) zadobio je opekline lica. Još u srijedu se nalazio u bolnici. Iako je oca P. A. (85) u jednom trenutku ispustio iz ruku, starac je, nasreću, prošao samo s lakšim trovanjem ugljičnim monoksidom - nagutao se dima. U srijedu poslijepodne pustili su ga kući iz bolnice. Dvije žene, 85-godišnja baka i unuka (26), koje su također bile u plamtećem stanu, prošle su bez ozljeda. Policija je u srijedu još obavljala očevid u stanu na dvije etaže na posljednjem katu zgrade. Prema neslužbenim informacijama, požar je buknuo zbog instalacija. Izgorjela je spavaća soba na gornjoj etaži u kojoj su bili računalo i televizor. Iz susjednog ulaza, gdje je omladinski hostel, evakuirani su gosti.
- Čula sam za požar kad sam došla na posao. Gosti su izašli za svaki slučaj, iako nije bilo opasnosti - rekla nam je voditeljica hostela. Evakuirani gosti, mladi Amerikanci, čekali su sve do 1 sat kako bi vatrogasci potpuno ugasili požar u Petrinjskoj.
- U Zagrebu smo dva i pol tjedna - rekli su Amerikanci dodajući da se nisu uplašili. Cijelu noć, kao i prijepodne u srijedu u Petrinjskoj ulici, ispred zgrade u kojoj je gorio stan, preventivno su dežurali vatrogasci. Radili su očevid, ali i pazili da slučajno ponovno ne bukne požar. Susjedi koje smo sreli u Petrinjskoj ulici govore da u stanu živi obitelj koja ima zlatarnicu u Importanne centru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare